1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
13-12-2021 17:30

Τερζής: «Με μέτρια εμφάνιση πήραμε αυτό που θέλαμε»- Χριστοφορίδης: «Ηταν μια γλυκιά ήττα»

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ Θάνος Τερζής είπε για τη νίκη του ΠΑΟΚ κόντρα στον Φίλιππο Βέροιας:
«Η ομάδα έχει συνεχόμενα παιχνίδια Τετάρτη, Σάββατο στο δύσκολο πρωτάθλημα που διανύουμε αλλά και στην Ευρώπη. Ο Φίλιππος Βέροιας έπαιξε καλά. Επίσης έπαιξε ελεύθερα αλλα και εμεί δείξαμε χαρακτήρα. Με μία μέτρια εμφάνιση πήραμε αυτό που θέλαμε. Εχουμε μπροστά μας τον αγώνα με τον Φοίνικα στην έδρα μας. Θέλουμε τη νίκη σε αυτό το ντέρμπι για να πάρουμε τους βαθμούς που θέλουμε. Ολα τα ματς θα κρίνουν τον πρωταθλητή διότι εφέτος δεν έχουμε πλέι οφ".

Ο προπονητής του Φιλίππου Βέροιας Τάκης Χριστοφορίδης που έκανε ντεμπούτο ως πρώτος προπονητής σε εκτός έδρας αγώνα της ομάδας του είπε: «Ήταν μια "γλυκιά" ήττα, τη στιγμή που παίζεις με μια ομαδα σαν τον ΠΑΟΚ. Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Εγώ αυτό που ήθελα, ήταν να μπουνε μέσα και να παίξουνε ελεύθερα και από εκεί και ύστερα ό,τι βγει! Το κρίσιμο σημείο ήταν στο ‘α σετ, όπου ο διαιτητής έβγαλε κίτρινη κόκκινη στον Προύσαλη, μία αυστηρή νομίζω απόφαση. Κρατάω το σετ, τον ενθουσιασμό των παιδιών και το γεγονός ότι αυτά που είπαμε στα αποδυτήρια τα κάναμε στο παιχνίδι σε ποσοστό 70%».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ