1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
13-12-2021 17:02

Μιλενκόσκι: «Βήμα βήμα προσπαθούμε να αλλάξουμε»- Ορφανός: «Θα έρθουν και τα αποτελέσματα»

Ο προπονητής του Φοίνικα Γιόσκο Μιλενκόσκι δήλωσε για την δύσκολη νίκη του Φοίνικα Σύρου κόντρα στην Κηφισιά με 3-2:

«Ήταν δύσκολα απόψε γιατί παίζαμε εναντίον μίας πολύ καλής ομάδας, έχουν φτάσει στη Σύρο εδώ και τέσσερις μέρες, έχουν προσαρμοστεί, έκαναν αρκετές προπονήσεις στο γήπεδο, στο παιχνίδι μας πίεσαν πάρα πολύ σε κάθε επίθεση, κάθε πόντο. Για εμάς ήταν διαφορετικά, ακόμα παίζουμε υπό πίεση, σε δύσκολες στιγμές δεν βρίσκουμε λύσεις, κάνουμε πολλά λάθη, ειδικά στο πρώτο σετ. Το 4ο σετ ήταν πολύ εύκολο να χαθεί, αν θυμάμαι στο 7-2 κάναμε κάποιες αλλαγές και πάλι καλά σώσαμε αυτό το σετ. Στο 5ο τα πράγματα ήταν πιο εύκολα, αφού βρήκαμε ρυθμό και παίξαμε καλά.

Εγώ έχω έρθει στη Σύρο εδώ και μία βδομάδα, έχουμε κάνει 5-6 προπονήσεις, ίσως λίγο πιο σκληρές για τα δεδομένα πριν από κάποιο παιχνίδι, διότι ήθελα να δω το επίπεδο και την απόδοση των παικτών, εάν είναι έτοιμοι σωματικά, για αυτό είμαστε και λίγο κουρασμένοι, είχαμε και ένα πολύ έντονο παιχνίδι την Τετάρτη κόντρα στη βελγική ομάδα για το CEV Cup, αλλά έτσι είναι το βόλεϊ. Έχουμε δύσκολα παιχνίδια μπροστά μας, με τον ΠΑΟΚ, με τον Ολυμπιακό, με τον Παναθηναϊκό και λίγο χρόνο για να προπονηθούμε. Θα κάνουμε όμως ό,τι μπορούμε.

Βήμα βήμα θα προσπαθήσουμε να αλλάξουμε καποια στοιχεία.. Για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ ελπίζω να παίξουμε καλύτερα, γενικότερα να παίζουμε καλύτερα μέρα τη μέρα, παιχνίδι το παιχνίδι, γιατί πραγματικά πιστεύω ότι αυτή η ομάδα έχει προοπτική»

Ο προπονητής της Κηφισιάς Γιάννης Ορφανός είπε: "Αρχικά να δώσω συγχαρητήρια στον Φοίνικα για τη νίκη. Συγχαρητήρια αξίζουν και οι παίκτες μου για την τρομερή προσπάθεια που έκαναν απόψε. Δυστυχώς σταθήκαμε άτυχοι με τον τραυματισμό του Δημοσθένη Λινάρδου σε πολύ κρίσιμο σημείο. Είναι άτυχος, καθώς μέσα σε ένα μήνα έχει τραυματιστεί δύο φορές. Μας ενδιαφέρει ότι παίζουμε καλά και πιστεύω ότι τα αποτελέσματα θα έρθουν στη συνέχεια. Μένω στο ότι παίζουμε καλά.".

Ο ακραίος του Φοίνικα Ανδρέας Φράγκος είπε:  "Το πρώτο πράγμα που κρατάμε είναι πως ήμασταν πολύ καλά στημένοι στο μπλοκ - άμυνα. Οι προπονήσεις μας εδώ και καιρό ανεβαίνουν επίπεδο. Το αποτέλεσμα που βγάζουμε στην προπόνηση μένει να το βγάλουμε και στον αγώνα. Υπήρξαν σκαμπανεβάσματα στον αγώνα. Ακόμα και σε δύσκολες στιγμές μείναμε μέσα στο ματς. Διαχειριστήκαμε δύσκολες μπάλες σε υποδοχή και επίθεση, μείναμε μέσα στον αγώνα και νικήσαμε. Το στοιχείο που βοηθάει μία ομάδα στη δεδομένη στιγμή είναι το μπλοκ - άμυνα. Είναι θέμα χρόνου να βγει στο παιχνίδι η πολύ καλή δουλειά που κάνουμε στην προπόνηση".

O Γιάννης Παπαδόπουλος του Α.Ο.Π. Κηφισιάς δήλωσε: "Ήταν ένα πολύ δυνατό παιχνίδι απέναντι στον Φοίνικα. Αποδείξαμε ότι μπορούμε να παίξουμε βόλεϊ υψηλού επιπέδου. Ασφαλώς μπορούσαμε να πάρουμε απόψε τη νίκη και μάλιστα τους 3 βαθμούς. Κομβικό σημείο όμως ήταν το 4ο σετ το οποίο χάσαμε στις λεπτομέρειες, καθώς δεν μπορέσαμε να τελειώσουμε τις κρίσιμες μπάλες".

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ