1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
03-12-2021 20:37

Φίλιππος Βέροιας: «Σταματήστε να ενοχλείτε τους παίκτες μας»

Αιχμηρή ανακοίνωση –προειδοποίηση εξέδωσε η διοίκση του Φίλιππου Βέροιας με αφορμή όπως αναφέρει παρασκηνιακές «επαφές» διαφόρων σωματείων με παίκτες του συλλόγου της Ημαθίας ενόψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου που θα ξεκινήσει σε λίγες μέρες.

Χαρακτηριστικά αναφέρει:

«Σταματήστε να ενοχλείτε παίκτες της ομάδας μας για να τους πάρετε στην ομάδα σας. Οι παίκτες είναι όλοι πληρωμένοι στο ακέραιο, έχουν συμβόλαιο με την ομάδα ως το τέλος της σεζόν κι αυτά που κάνετε είναι προσβλητικά κυρίως για τις ομάδες που εκπροσωπείτε…

Γι αυτό λοιπόν κύριοι αν θέλετε κάποιον παίκτη του Φιλίππου επικοινωνήστε με την διοίκηση, να κάνετε την πρόταση σας και εφόσον αποδεχθεί την προσφορά σας τότε και μόνο τότε μπορείτε να μιλήσετε με τους παίκτες.Εφόσον έχετε τόσα χρήματα να δαπανήσετε τσιγκουνεύεστε να μιλήσετε με τις ομάδες για παίκτες που τους ανήκουν;

Κι εμείς ενδιαφερόμαστε για κάποιους παίκτες τον Δεκέμβριο αλλά μιλάμε πρώτα με τις ομάδες των παικτών και εφόσον πάρουμε την έγκριση τους τότε θα ενοχλήσουμε τους παίκτες. Δυστυχώς αυτά που κάνατε πέρσι τα κάνετε και φέτος απλά να γνωρίσετε ότι η ανοχή έχει και τα όρια της»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ