1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
03-12-2021 16:27

Ο Ραφαήλ Κουμεντάκης MVP Βίκος Cola της 5ης αγωνιστικής

Ο ακραίος του ΠΑΟΚ Ραφαήλ Κουμεντάκης αναδείχτηκε MVP Βίκος Cola στην 5η αγωνιστική της Α΄φάσης του πρωταθλήματος Volley League 2021-22. Ο Ραφαήλ Κουμεντάκης ήταν ο κορυφαίος στη νίκη της ομάδας του επί του Παναθηναϊκού με 3-0 σετ στο τηλεοπτικό ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής που έσπασε και το αήττητο των πρασίνων στο πρωτάθλημα.

Ο Ραφαήλ Κουμεντάκης σημερίωσε 16 πόντους με 14/27 τελειωμένες επιθέσεις (ποσοστό αποτελεσματικότητας 52%) και έλαβε 22 υποδοχές με ποσοστό υποδοχής 64% και άριστης υποδοχής 36% που ήταν από τα κλειδιά της πολύ καλής απόδοσης του ΠΑΟΚ. Είχε και 3 λάθη στην υποδοχή. Επίσης βοήθησε τα μέγιστα στο μπλοκ - άμυνα και είχε 2 πόντους από μπλοκ ενώ έχασε ένα από τα 10 σερβίς που έκανε. 

  Ο Ραφαήλ Κουμεντάκης μπαίνει στο εκλεκτό κλαμπ των αθλητών που έχουν τέσσερις διακρίσεις MVP Βίκος Cola και μάλιστα με τρεις διαφορετικές ομάδες. Η πρώτη ήταν την 9η αγωνιστική της σεζόν 2012-13 με τον Μ.Γ.Σ.Εθνικό Αλεξανδρούπολης, ακολούθησε η διάκριση ως αθλητής του ΠΑΟΚ και πάλι τη σεζόν 2017-18 (14η αγωνιστική) και ως αθλητής του Ολυμπιακού την 15η αγωνιστική της σεζόν 2019-20.
 
Είναι η δεύτερη διάκριση MVP Βίκος Cola για αθλητή του Π.Α.Ο.Κ. τη σεζόν 2020-21 μετά τη διάκριση του Μπράουν την 2η αγωνιστική. Είναι η 55η διάκριση MVP Βίκος Cola για αθλητή του ΠΑΟΚ από την καθιέρωση του θεσμού το 1998.  Ο Ραφαήλ Κουμεντάκης δήλωσε για τη διάκριση του: «Είμαι ευχαριστημένος και ικανοποιημένος, όχι τόσο για την διάκριση, αλλά με τη νίκη και την εμφάνιση της ομάδας μου.

DREAM TEAM ΤΗΣ 5ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΤΗΣ A ΦΑΣΗΣ VOLLEY LEAGUE 2021-22

MVP ΒΙKOΣ COLA: Ραφαήλ Κουμεντάκης (Π.Α.Ο.Κ.)
Πασαδόρος: Μπρετ Τζέιμς Γουόλς [Καναδάς] (Π.ΑΟ.Κ.)
Διαγώνιος: Αρτούρ Ούντρις [Λευκορωσία] (Π.Α.Ο.Κ.)
Ακραίοι: Ραφαήλ Κουμεντάκης (Π.Α.Ο.Κ.), Πάβλε Πέριτς [Σερβία] (Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.)
Λίμπερο: Αναστάσιος Σωνάκης (Α.Ο.Π.Κηφισιάς)
Κεντρικοί: Ντε Βάιερ [Ολλανδία] (Α.Ο.Π.Κηφισιάς), Ντέιβιντ Κόστα [Βραζιλία] (Α.Ο.Φοίνικας ΟΝΕΧ)

ΟΙ MVP ΒΙΚΟΣ COLA ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2021-22 Α΄ΦΑΣΗ

1η αγωνιστική: Ιερεζουέλο Ρέιντελ Αγκίρε [Κούβα] (Πασαδόρος - Α.Ο.Φοίνικας ΟΝΕΧ)
2η αγωνιστική: Αντρέ Μπράουν [Καναδάς] (Κεντρικός - Π.Α.Ο.Κ.)
3η αγωνιστική: Βάργκας Πελεγκρίν Πουέρτο Ρίκο] (Ακραίος - Ο.Φ.Η.)
4η αγωνιστική: Κώστας Προύσαλης (Α.Π.Σ. Φίλιππος Βέροιας)
5η αγωνιστική: Ραφαήλ Κουμεντάκης (Π.Α.Ο.Κ.)

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ