1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
06-06-2013 12:55

Τίμησαν την Παναχαϊκή

Στην «8η Ημέρα Αθλητισμού» του Πανεπιστημίου Πατρών βρέθηκε σύσσωμη η ομάδα βόλεϊ της Παναχαϊκής, που το βράδυ της Τετάρτης 5/6, βραβεύτηκε από το ανώτατο εκπαιδευτικό ίδρυμα που εδρεύει στην πόλη, για την επιτυχία της κατάκτησης του τίτλου του Υπερπρωταθλητή της Α2’ και της ανόδου στην Α1’ Εθνική για πρώτη φορά στην ιστορία της. 

Οι «κοκκινόμαυροι» παραβρέθηκαν στην εκδήλωση που ακολούθησε τους τελικούς των αθλημάτων, όπου μάλιστα υπήρχε έντονη η παρουσία παικτών της ομάδας, αφού πέρα από την βράβευση του ανδρικού τμήματος, είχαμε και τις διακρίσεις στο «beach Volley» των νεαρών αθλητών-φοιτητών της ΠΓΕ, Θάνου Γεωργακόπουλου, Θάνου Παυλόπουλου και Εμράχ Σούρτσε…
 
Οι κ.κ. Νικόλαος Αβούρης (Αναπληρωτής Πρύτανης - Καθηγητής Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Τεχνολογίας Υπολογιστών) και Σάκης Παπαϊωάννου (Πρόεδρος Επιτροπής Αθλητισμού του Πανεπιστημίου – Χημικός) ανέλαβαν να δώσουν τα μετάλλια στους προπονητές και τους παίκτες της «βασίλισσας», συνοδευόμενα από εγκάρδιες ευχές, ενώ και οι φοιτητές αλλά και οι υπόλοιποι παρευρισκόμενοι, χάρισαν το πιο ζεστό τους χειροκρότημα στην Παναχαϊκή…
 
Την πανέμορφη αυτή εκδήλωση στις αθλητικές εγκαταστάσεις του ΑΕΙ, ακολούθησε… γλέντι, με το χορευτικό τμήμα του Πανεπιστημίου του υπευθύνου -και άμεσα σχετιζόμενου με τη βολεϊκή Παναχαϊκή- Γρηγόρη Μικρώνη να αναλαμβάνει να ξεσηκώσει τους παρευρισκομένους.
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ