1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
07-06-2013 12:53

«Ο Ηρακλής δεν καταθέτει τα όπλα»

Με δική της ανακοίνωση, η διοίκηση του Ηρακλή τοποθετήθηκε στην απόφαση της ΕΣΑΠ για την επικύρωση της βαθμολογίας και τόνισε ότι θα πολεμήσει για να επιστρέψει στην κατηγορία που ανήκει αγωνιστικά.

«Η απόφαση της ΕΣΑΠ κατέδειξε πλέον με τον πιο έντονο τρόπο ότι οι θέσεις και επικυρώσεις της βαθμολογίας γίνονται όχι σύμφωνα φυσικά με τους κανονισμούς και το καταστατικό που «υποτίθεται» ότι την διέπει αλλά κατά το δοκούν. Τα μέλη της ΕΣΑΠ έχουν ιστορική αλλά και ηθική ευθύνη να εξηγήσουν στον φίλαθλο κόσμο του ΗΡΑΚΛΗ και της ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ πως προέκυψε ο αγωνιστικός μηδενισμός της ομάδος μας και ακόμα περισσότερο πως τα ίδια τα μέλη ξεπερνώντας κάθε έννοια δικαίου, υπερβαίνοντας κάθε δικαστική απόφαση και κάθε δικαιοδοτικό όργανο και ερμηνεύοντας για άλλη μια φορά τους κανονισμούς, τα καταστατικά και τις δικαστικές αποφάσεις σύμφωνα με τα δικά της «μέτρα και σταθμά» έκρινε ότι ο ΗΡΑΚΛΗΣ πρέπει να καταταγεί 12ος και να υποβιβαστεί και αγωνιστικά, αγνοώντας ότι ο υποβιβασμός της ομάδος μας είναι διοικητικός και μόνο.

Ακόμα περαιτέρω η ΕΣΑΠ αγνόησε επιδεικτικά ότι η οποιαδήποτε τυχόν κατάταξη στον βαθμολογικό πίνακα μιας ομάδος δεν γίνεται βάσει του καταστατικού της ΕΣΑΠ δια ψηφοφορίας αλλά με απλή υπαγωγή στην σχετική διάταξη. Η ψηφοφορία όμως που έγινε κατέδειξε ότι ο ΗΡΑΚΛΗΣ σ’αντίθεση με τον ΠΑΟ δεν ήταν αρεστός στους ιθύνοντες, οι οποίοι αν και περίμεναν να εκδοθεί η απόφαση του ΑΣΕΑΔ για να προβούν στην τελική επικύρωση της βαθμολογίας, φυσικά δεν μπορούσαν να πράξουν το ίδιο και για την έκδοση της αποφάσεως απο το Διοικητικό Εφετείο, που αναμένεται να εκδικαστεί στις 13-6-2013.

Πότε επιτέλους η ΕΣΑΠ θα τηρήσει τους κανονισμούς? Πότε θα διαφυλάξει το κύρος του βόλεϊ και εν πάσει περιπτώσει πότε σκοπεύει να σεβαστεί τα μέλη της και τον κόσμο τους? Όταν θα αποκλειστεί ο ΗΡΑΚΛΗΣ και όταν η λίγκα θα διαμορφωθεί με τα σωματεία εκείνα που θέλει και επιθυμεί να κρατήσει ανάλογα με τα συμφέροντα που εξυπηρετούνται κάθε φορά?

Ο στόχος για την ΕΣΑΠ επετεύχθη, προσωρινά ωστόσο γιατί Ο ΗΡΑΚΛΗΣ δεν έχει μάθει να παραδίδει τα όπλα αμαχητί και υπενθυμίζει στην ΕΣΑΠ ότι είναι εδώ και θα συνεχίσει να μάχεται και να κερδίσει την θέση που του αναλογεί ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας με την ΕΣΑΠ στις δικαστικές πλέον αίθουσες προκειμένου κάποτε να αποκατασταθεί η τάξη των πραγμάτων και ειδικότερα αυτή που η ΕΣΑΠ θέλει να επιβάλλει μέσω αδιαφανών διαδικασιών και αποφάσεων»…

2 σχόλια

  • Comment Link volleyakias Παρασκευή, 07 Ιουνίου 2013 13:19 posted by volleyakias

    Εκτος τοπου και χρονου. Μα καλα σε καρμπον τις βγαζετε αυτες τις ανακοινωσεις; Μια απο τα ιδια και ο Ηρακλης πεθαινει. Τιποτα για το αμεσο μελλον; Καμμια λυση χειροπιαστη; Βρε παιδια αν δε μπορειτε φυγετε, δεν ειναι κακο ουτε συμβολαιο εχετε να μεινετε για παντα. Μην ταλαιπωρειτε αλλο τον κοσμο.

  • Comment Link ΗΡΑΚΛΗΣ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ Παρασκευή, 07 Ιουνίου 2013 12:03 posted by ΗΡΑΚΛΗΣ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ

    αλήθεια δε βαρεθήκατε να βγάζετε ανυπόγραφες ανακοινώσεις; Ποια διοίκηση του Ηρακλή ρε παιδιά; Ελεος.Ο Ηρακλής δεν έχει διοίκηση, δυστυχώς.Το μόνο που υπάρχει είναι τα εναπομείναντα μέλη μιας κάποιας λέσχης που ούτε γραφεία έχουν γι αυτό το λόγο και κατοικοεδρεύουν στο Κατσάνειο και ταυτόχρονα παριστάνουν και τη διοίκηση του συλλόγου.Εχετε δει ποτέ να υπογράφει κάποιος ως πρόεδρος, ή να λένε τα μέλη του ΔΣ ; Το μόνο που λένε είναι η διοικούσα η οποία όμως κι αυτή δεν υπάρχει πλέον.Μας τελείωσε.όσο για τις υπεφήφανες ηρακληδίστικες κορώνες, δεν πείθουν κανένα΄. Μάλλον δεν έχουν καταλάβει ακόμα σε τι κατάσταση είναι ο Ηρακλής γι αυτό και βγάζουν τέτοιες ανούσιες ανακοινώσεις.Μάλλον είναι αλλού. Κύριοι ο Ηρακλής είναι στο και πέντε και όχι στο παραπέντε πλέον.Τώρα χρειάζεται να παρθούν αποφάσεις και όσο γρηγορότερα τόσο το καλύτερο. Με ανακοινώσεις τέτοιου τύπου και ύφους απλά ανακλυνώνετε τη μιζέρια που μας έφερε εδώ.Τέλος πια στη μιζέρια.Ο Ηρακλής χρειάζεται νέους ανθρώπους, ικανούς που θα δώσουν όραμα στον κόσμο,χωρίς τα βαρίδια που τον έφεραν ως εδώ.Γι αυτό έχετενα μας πείτε τίποτα; ΠΟιο το σχέδιό σας για το μέλλον; Δικαστικοί αγώνες; Ζήτω που καήκαμε.Αν ο συνεισφορά σας στο σύλλογο περιορίζεται σε αυτό κάντε την τώρα αμέσως.Ακόμα εκεί είστε;

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ