1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
28-03-2021 01:27

Σάκης Ψάρρας: «Δίκαιη η νίκη του ΟΦΗ»

Ο προπονητής του Μίλωνα Σάκης Ψάρρας τόνιαε για την ανατροπή από τον ΟΦΗ:

«Συγχαρητήρια στον ΟΦΗ ο οποίος νίκησε. Αξιζε να νικήσει. Δεν ήταν ότι πιο ευχάριστο για μας. Να δώσουμε συγχατηρήρια στην ομάδα του ΟΦΗ που παλεύει. Εμείς προσπαθούμε να βρούμε ένα κίνητρο. Θα μπορούσε να είχε γίνει μία φάση και να είχαμε τελειώσει τον αγώνα με 3-1. Βγάζουμε συμπεράσματα και βλέπουμε σε ποιους αθλητές μπορούμε να επενδύσουμε.

Έχουμε ένα ακόμα ματς αύριο. Παρά την κούραση θα προσπαθήσουμε να το διαχειριστούμε και αυτό ώστε να είμαστε πιο καλοί και πιο ανταγωνιστικό. Όλη τη σεζόν κάνω ροτέισον, το ίδιο θα κάνω και τώρα όχι αναγκαστικά επειδή έχω μόνο 11 αθλητές αλλά από επιλογή».

Ο ακραίος του Μίλωνα Σπύρος Χανδρινός σχολίασεε: «Η ομάδα του ΟΦΗ ήρθε γεμάτη ενέργεια και με πιο πολύ όρεξη και πήρε δίκαια τη νίκη. Εμείς δεν παίξαμε τόσο καλά. Μπράβο στον ΟΦΗ, συγχαρητήρια στα παιδιά. Ισως επαναναπαυθήκαμε στο 4ο σετ. Ο ΟΦΗ έπαιξε πιο σοβαρά και μας κέρδισαν»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ