1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
28-03-2021 01:09

Άκης Φλαούνας: «Παίξαμε με ψυχή και μας άξιζε μια τέτοια νίκη»

Απόλυτα ικανοποιημένος ο προπονητής του ΟΦΗ Ακης Φλαούνας, σχολίασε  για τη δεύτερη νίκη του ΟΦΗ στο πρωτάθλημα της Volley League:

«θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους αντιπάλους, αλλά και στους παίκτες μου. Ηταν ένα εξαιρετικό παιχνίδι. Οχι τόσο σε ποιότητα, όσο σε ανατροπές και διακυμάνσεις στο σκορ.

Δείξαμε ψυχή, δείξαμε καρδιά και νομίζω μας άξιζε μια τέτοια νίκη. Έχουμε δουλέψει σκληρά, έχουμε περάσει δύσκολα με τον covid και επανήλθαμε.
Θέλω να πω συγχαρητήρια και στις δυο ομάδες.Δεν υπάρχει βαθμολογικό άγχος, αλλά έχουμε κίνητρο να δείξουμε πράγματα.Το κάναμε απέναντι σε μια ομάδα που έχει κάνει σημαντικές νίκες. Έμεινα άναυδος με τις φυxικές και σωματικές δυνάμεις που έβγαλαν οι παίκτες μου".

Ο αρχηγός του ΟΦΗ Γιάννης Ρουμελιωτάκης, ανέφερε πως "θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου. Παρακολουθήσαμε ένα πολύ καλό παιχνίδι με φάσεις υψηλού επιπέδου. Το πιστέψαμε. Βρεθήκαμε πίσω με 2-1, αλλά δείξαμε σθένος και αντοχή. Με καλό βόλει το γυρίσαμε και πήραμε τη νίκη. Εχουμε ένα σερί παιχνιδιών που δεν είναι εύκολο. Είμαστε επαγγελματίες και θα παλέψουμε για το καλύτερο".

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ