1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
17-12-2020 16:08

Restart στo Φίλιππο Βέροιας με τεστ covid και προπόνηση

Έπειτα από 42 ημέρες αγωνιστικής απραξίας η ομάδα βόλεϊ του Φίλιππου Βέροιας επέστρεψε στις προπονήσεις. Προτού όμως ξεκινήσουν οι προπονήσεις,οσοι πλαισιώνουν την ομάδα (αθλητές, τεχνικό επιτελείο, μέλη διοίκησης και υπόλοιπο προσωπικό), υπεβλήθησαν σε τεστ Covid-19, τα αποτελέσματα των οποίων βγήκαν όλα αρνητικά.

Μετά την ολοκλήρωση των εξετάσεων και με απόντα τον διεθνή άσο της Αγίας Λουκίας, Τέβιν Φέρελ, που αναμένεται να επιστρέψει στην Ελλάδα τις επόμενες μέρες, οι «ερυθρόλευκοι» της Βέροιας, ξαναπάτησαν στο γήπεδο με χαμόγελα, καλή διάθεση και μεγάλη ανυπομονησία για την σταδιακή επανέναρξη του πρωταθλήματος της Volleyleague.

Από το… restart του ΑΠΣ Φίλιππος Βέροιας, δεν θα μπορούσε ασφαλώς να απουσιάζει ο πρόεδρος της ομάδας, Δημήτρης Πιτούλιας, ο οποίος παρουσία του γενικού αρχηγού, Λεωνίδα Ξανθόπουλου και του προπονητή Σωκράτη Τζιουμάκα, καλωσόρισε τους αθλητές στην «ρουτίνα» των προπονήσεων. Παράλληλα τους ευχήθηκε είναι πολύ προσεκτικοί στο θέμα της ασφάλειας της υγείας τους, και ειδικά στις επαφές με άλλους, ώστε να μην προκύψουν κρούσματα κορονοϊου στην ομάδα.

Σύμφωνα μάλιστα με το αυστηρό υγειονομικό πρωτόκολλο της ΓΓΑ για την επανέναρξη των προπονήσεων των συλλόγων της κατηγορίας,όλα τα μέλη που ανήκουν στον Φίλιππο θα υποβάλλονται κάθε Δευτέρα στα αντίστοιχα τεστ Covid.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ