1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
17-12-2020 14:04

Και επίσημα ο Ιγκορ Γιούρισιτς στον Φοίνικα Σύρου

Την επισημοποίηση της συνεργασίας με τον Ιγκόρ Γιούρισιτς ανακοίνωσε η διοίκηση του Φοίνικα Σύρου, με τον Κροάτη τεχνικό να καταφθάνει τις επόμενες μέρες στο νησί, προκειμένου να συναντηθεί με την διοίκηση και τους παίκτες και να ξεκινήσει το πλάνο προετοιμασίας του.

Η σχετική ανακοίνωση του Φοίνικα Σύρου αναφέρει:

«Ο Α.Ο Φοίνικας Σύρου ΟΝΕΧ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Κροάτη προπονητή Ιγκόρ Γιούρισιτς .O νέος προπονητής της ομάδας μας ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα στη Γαλλία στην Harnes Volley-Ball. Εργάστηκε στην βελγική Menen, και επέστρεψε στη Γαλλία Tourcoing Lille Métropole (2016-2020) όπου κατέκτησε το κύπελλο με την Tourcoing το 2018.

Την σεζόν 2020-2021 ανέλαβε την «μυθική» Λοκομοτίβ Μπελογκόριε Μπέλγκοροντ, κάτοχο 3 Champions League και 8 Πρωταθλημάτων Ρωσίας. Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε υγεία και επίτευξη των συλλογικών μας στόχων.»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ