1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
02-11-2020 23:08

Νίκος Ζαλμάς: «Παραλίγο να φάμε πρόστιμο για το ντύσιμο»

Ο προπονητής της Κηφισιάς Νίκος Ζαλμάς είπε μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό στο Ζηρίνειο:
«Θέλω να ζητήσω από τον κόσμο συγγνώμη για την εμφάνιση μας στον πάγκο για ακόμα μία φορά. Δεν θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ ότι θα κινδύνευα εγώ και η ομάδα μου να τιμωρηθούμε με χρηματικό πρόστιμο επειδή θα είμασταν καλοντυμένοι στον πάγκο. Αυτή η επιβολή της διοργανώτριας αρχής παραπέμπει σε άλλα χρόνια, όχι τόσο δημοκρατικά. Αυτή η εμφάνιση παραπέμπει σε προπόνηση και δεν συμβάλει στην αναβάθμιση του αθλήματος. Επίσης δεν βρίσκω καμία σκοπιμότητα να γίνονται τα τηλεοπτικά παιχνίδια τη Δευτέρα. Θεωρώ ότι τα βλέπει ελάχιστος κόσμος. Δεν ξέρω ποιος το επιβάλλει αυτό. Ένα τηλεοπτικό παιχνίδι και μάλιστα τη Δευτέρα. Όσον αφορά στον αγωνιστικό τομέα, αυτή η ήττα ήταν πιο σκληρή από της πρώτης αγωνιστικής. Ξέραμε ότι ο Παναθηναϊκός δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση και θέλαμε κάτι παραπάνω. Και τα τρία σετ κρίθηκαν στις λεπτομέρειες. Πέρα από τον παράγοντα τύχη, σημαντικά ήταν και τα λάθη που κάναμε στα κρίσιμα σημεία. Οι παίκτες μου πρέπει να καταλάβουν ότι μεγάλο μέρος του παιχνιδιού είναι το side out και εκεί πρέπει να δίνουμε έμφαση. Δεν πρέπει να σπαταλάμε ενέργεια μόνο στο σέρβις και στο μπλοκ».

Ο ακραίος της Κηφισιάς Φροίξος Κωτσάκης δήλωσε: «Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για τη δίκαιη νίκη του. Ξεκινήσαμε το πρωτάθλημα με δύο ντέρμπι. Θέλαμε να πάρουμε βαθμούς στο Ζηρίνειο αλλά δεν το καταφέραμε. Είμαι απογοητευμένος που δεν καταφέραμε να πάρουμε κάποιο βαθμό. Είμαι χαρούμενος που είδα στον Παναθηναϊκό παιδιά που είμασταν στις αναπτυξιακες Εθνικές. Είναι καλό να δίνεται ευκαιρία σε νέους παίκτες. Μακάρι μέσα από τη σκληρή δουλειά να καταφέρω να αγωνιστώ και στην Εθνική ανδρών».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ