1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
01-11-2020 18:43

Γιάννης Ορφανός: «Πρέπει όλοι να είναι ετοιμοπόλεμοι, γι'αυτό δεν έπαιξε ο Πρωτοψάλτης»

Σην ανάγκη που υπάρχει να είναι όλοι οι παίκτες του ετοιμοπόλεμοι στάθηκε ο προπονητής του Φοίνικα ΟΝΕΧ Γιάννης Ορφανός μετά τη νίκη της ομάδας του επί του Μίλωνα.
Ο προπονητής του Φοίνικα Γιάννης Ορφανός είπε: «Πρέπει να είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίζουμε δυσκολίες και αναβολές. Μετά το Λιγκ Καπ ζήτησα από τους παίκτες μου να μην χαλαρώνουν καθόλου και πως κάθε αγώνας είναι τελικός. Τα κρούσματα αυξάνονται πολύ, ξέρουμε πως μπορεί να επηρεαστούμε κάποια στιγμή για αυτό και θέλω ετοιμοπόλεμους όλους τους αθλητές του ρόστερ. Ακόμα έχουμε περιθώρια βελτίωσης, θέλω να μην υπάρχει χαλάρωση σε κανένα σημείο του παιχνιδιού. Ο Πρωτοψάλτης δεν αγωνίστηκε γιατί ήθελα να προετοιμαστεί και ο Κωστόπουλος ώστε να είμαστε όλοι ετοιμοπόλεμοι».

Ο Βασίλης Κωστόπουλος δήλωσε: «Σε κάθε ματς μπαίνουμε σα να είναι τελικός. Ετσι θέλουμε να μπούμε σε όλα τα ματς μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος και αυτό κάναμε και σήμερα. Ο αγώνας με το Μίλωνα στο Λιγκ Καπ μας βοήθησε να δούμε καλύτερα τα πράγματα και να αντιμετωπίζουμε τους αγώνες χωρίς να χαλαρώνουμε. Οι δυσκολίες που προκύπτουν λόγω του κορονοϊού χρειάζονται καλή διαχείριση».




Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ