1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
09-03-2020 04:13

Ορφανός, Χριστόφας: «Κρατάμε μόνο τους τρεις βαθμούς» (vid)

Ο προπονητής του Φοίνικα Σύρου Γιάννης Ορφανός, ο κεντρικός του Φοίνικα Σύρου Νίκος Χριστόφας μίλησαν στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς με την Ελπίδα Αμπελοκήπων:
Ο προπονητής του Φοίνικα Σύρου Γιάννης Ορφανός δήλωσε:

«Δεν έμεινα πολύ ευχαριστημένος από τα δύο πρώτα σετ. Κάναμε πάρα πολλά λάθη, πράγμα που δεν επιτρέπεται για το επίπεδο και την ποιότητα της ομάδας, ειδικά σ’ αυτή τη χρονική στιγμή. Θα πρέπει να επιστρέψουμε στην Σύρο και να συγκεντρωθούμε για τον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας που έχουμε απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Κάποια στιγμή θα έφευγα από τον Ηρακλή. Είμαι επαγγελματίας και η πρόταση της Σύρου με τίμησε ιδιαίτερα. Χαίρομαι που βρίσκομαι στην ομάδα αυτή και δουλεύω με αθλητές πολύ υψηλού επιπέδου. Όσον αφορά στο Κύπελλο, τα δύο προηγούμενα χρόνια είχαμε καταφέρει με τον Ηρακλή να φτάσουμε σε δύο τελικούς και αυτό θα προσπαθήσω να κάνω και με τη νέα ομάδα μου, να βρεθούμε ξανά στον τελικό».

Ο κεντρικός του Φοίνικα Σύρου Νίκος Χριστόφας δήλωσε:

«Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες για το παιχνίδι, αν και νομίζω ότι δεν ήταν ιδιαίτερα καλό ως θέαμα, επειδή έγιναν εύκολα λάθη στα δύο πρώτα σετ τόσο από τη δική μας ομάδα όσο και από την Ελπίδα. Στεκόμαστε στους τρεις βαθμούς που πήραμε και κοιτάμε την συνέχεια, τις δύο αγωνιστικές που απομένουν μέχρι τα πλέι οφ, αλλά και το φάιναλ φορ του Κυπέλλου που το έχουμε ακόμα πιο κοντά και γίνεται στην έδρα μας».

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ