1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
09-03-2020 04:05

Νεόφυτος, Αχιλλεόποuλος: «Κάναμε μεγάλη προσπάθεια και στο τέλος θα δικαιωθούμε» (vid)

Ο προπονητής του Παμβοχαϊκού Νίκος Νεόφυτος και ο λίμπερο του Παμβοχαϊκού Νίκος Αχιλλεόπουλος, δήλωσαν μετά τη νίκη επί της Κηφισιάς στη συνέντευξη Τύπου:

Ο προπονητής του Παμβοχαϊκού Νίκος Νεόφυτος δήλωσε:

«Συγχαρητήρια στην Κηφισιά για τη νίκη της. Έτσι όπως πρέπει να γίνει,οι ομάδες παίζουν για να κερδίσουν και αυτό έκανε. Περιμένω στη συνέχεια, στα επόμενα παιχνίδια όλες οι ομάδες να δείξουν το ίδιο πάθος, μέχρι την τελευταία αγωνιστική. Η Κηφισιά ήρθε με όλα τα όπλα της και έπαιξε. Είχαμε μεγαλύτερο άγχος από τους αντιπάλους μας, διότι υπάρχουν δύο αγωνιστικές οι οποίες θα κρίνουν τη σειρά για τα play out.

Στεναχωριέμαι πολύ. Η ομάδα η οποία.στήθηκε με κόπο λίγο πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, με ανθρώπους που ματώνουν/. Έχουν χαθεί σε αρκετά παιχνίδια πόντοι οι οποίοι είναι δικοί μας. Κάνουμε μεγάλη προσπάθεια. Συνεχίζουμε, έχουμε δύο δύσκολα παιχνίδια αλλά θα παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό. Είμαι υπερήφανος για την προσπάθεια μας. Καλή επιτυχία στην Κηφισιά στο final 4».


Ο λίμπερο του Παμβοχαϊκού Νίκος Αχιλλεόπουλος δήλωσε: «Συγχαρητήρια στην Κηφισιά για τη νίκη. Εμείς δεν έχουμε την πολυτέλεια να ξεκουραζόμαστε. Παίζαμε απέναντι σε μία πολύ φορμαρισμένη ομάδα.Απόψε έγινε μεγάλη μάχη. Αν δεν είχαμε μείνει πίσω στο ται μπρέικ ίσως να μπορούσαμε να πάρουμε το παιχνίδι.Φέτος έχουμε προβλήματα. Ελπίζω ο Ηλίας Λάππας να μην έχει κάτι σοβαρό».

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ