1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
23-02-2020 02:24

Ανδρεόπουλος, Πελεκούδας: «Δεν αντέξαμε άλλο, η βαθμολογική ζημιά είναι μεγάλη»

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού Δημήτρης Ανδρεόπουλος και ο κεντρικός του Παναθηναϊκού Παναγιώτης Πελεκούδας μίλησαν στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη της Κηφισιάς με 3-1 σετ.

 

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού Δημήτρης Ανδρεόπουλος δήλωσε: «Συγχαρητήρια στην Κηφισιά. Αντιμετώπισε πολύ καλά το παιχνίδι. Μας πίεσε πολύ με δυνατό και σταθερό σερβίς. Από την άλλη κατάφερε να κρατήσει σταθερά την υποδοχή της και με γρήγορη ανάπτυξη είχε πολύ καλό παιχνίδι στο σάιντ άουτ. Οσο παράλογο κι αν ακουστεί θα πω πως δεν αντέξαμε άλλο. Δεν είχαμε άλλη ενέργεια, δεν είχαμε άλλη δύναμη. Ακόμα και σήμερα ότι καλύτερο μπορούσαμε να κάνουμε, το κάναμε. Όσο μεγαλύτερη ενέργεια μπορούσαμε να βγάλουμε την βγάλαμε. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε».  

Ο κεντρικός του Παναθηναϊκού Παναγιώτης Πελεκούδας είπε: «Για μας ήταν ένα άσχημο αποτέλεσμα κυρίως βαθμολογικά. Αν θέλουμε να ψάξουμε δικαιολογίες μπορούμε να πούμε χίλιες. Δεν έχει σημασία αυτό. Σημασία έχει πως πρέπει να ξαναβρούμε τον εαυτό μας. Πήραμε έναν τίτλο, δώσαμε την ψυχή μας, αλλά σήμερα δεν είχαμε ψυχή και το πληρώσαμε. Συγχαρητήρια στην Κηφισιά, έπαιξε πολύ καλά και μας κέρδισε εδώ καθαρά κι αυτό είναι μεγάλη ζημιά για μας».

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ