1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
23-02-2020 02:21

Ζαλμάς, Ντε Πρα: «Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό αλλά εμείς εκμεταλλευτήκαμε την κούραση του»

Ο προπονητής του Α.Ο.Π.Κηφισιάς Νίκος Ζαλμάς και o Βραζιλιάνος διαγώνιος του ΑΟΠ Κηφισιάς Κάιο Ντε Πρα αναφέρθηκαν στη μεγάλη νίκη της ομάδας του με 3-1 σετ επί του Παναθηναϊκού. Εδωσαν συγχαρητήρια στους πράσινους για την κατάκτηση του Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς και είπαν πως η Κηφισια εκμεταλεύτηκε την κούραση τους.

 

Ο προπονητής του Α.Ο.Π.Κηφισιάς Νίκος Ζαλμάς είπε: «Ήταν ένα παιχνίδι που ήρθε μετά από μία δύσκολη εβδομάδα για τον Παναθηναϊκό. Εκμεταλλευτήκαμε την κούραση που υπήρχε από τον τελικό του league cup. Παίξαμε καλά, είχαμε εξαιρετικό side out και στην υποδοχή. Αυτά σε συνδυασμό με το καλό σερβίς σε όλη τη διάρκεια του αγώνα έφεραν τη νίκη. Εμείς λόγω Κυπέλλου έχουμε αλλάξει λίγο τον προγραμματισμό μας και δεν ήξερα απόλυτα πώς θα παρουσιαζόμασταν. Πήγαμε καλά από την αρχή μέχρι το τέλος. Δεν ξέρω αν αυτή η νίκη θα αλλάξει την τελική μας κατάταξη. Συνεχίζουμε έχοντας σε πρώτη φάση το final 4. Έχουμε δύσκολο πρόγραμμα μπροστά μας και κοιτάζουμε να είμαστε καλά όταν πρέπει». 

Ο Βραζιλιάνος διαγώνιος Κάιο Ντε Πρα που ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της Κηφισιάς δήλωσε: «Πρώτα θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για την κατάκτηση του league cup. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Οι συμπαίκτες μου και εγώ κάναμε μία καλή εμφάνιση και είμαι υπερήφανος για την προσπάθεια μας. Συνεχίζουμε να δουλεύουμε σκληρά στις προπονήσεις. Έχουν απαιτητικό και δύσκολο πρόγραμμα. Θέλουμε να συνεχίσουμε να εκπλήσσουμε σε πρωτάθλημα και Κύπελλο με τις εμφανίσεις μας».

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ