1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
19-01-2020 18:45

Καθυστερεί να ξεκινήσει ο αγώνας Ηρακλής - Φοίνικα λόγω απουσίας του γιατρού

Με μισή ώρα καθυστέρηση θα ξεκινήσει ο αγώνας μεταξύ του Ηρακλή και του Φοίνικα Σύρου ΟΝΕΧ σε αγώνα για την 9η αγωνιστική της Volley League στη Μίκρα. Με απόφαση των διαιτητών αναμένεται ο γιατρός του αγώνα ο οποίος ειδοποίησε πως ενεπλάκει στο τροχαίο στον περιφερειακό της Θεσσαλονίκης και δεν θα μπορέσει να βρεθεί στον αγώνα.

Οι άνθρωποι του γηπεδούχου Ηρακλή έκαναν αγώνα δρόμου για να δηλώσουν νέο γιατρό ο οποίος ήδη έφτασε στο γυμναστήριο της Μίκρας και η αναμέτρηση θα αρχίσει εντός ολίγων λεπτών και σε κάθε περίπτωση πριν το πέρας του προβλεπόμενου από τους κανονισμούς χρονικού περιθωρίου των 30 λεπτών.

Σύμφωνα με τους κανονισμούς ο γηπεδούχος που δεν δηλώσει γιατρό 30 λεπτά μετά την προγραμματισμένη έναρξη του αγώνα μηδενίζεται αλλά ευτυχώς όλα πήγαν καλά και η αναμέτρηση θα ξεκινήσει κανονικά.

Να σημειωθεί πως προτάθηκε στον Αργύρη Μαυροβουνιώτη να δηλωθεί γιατρός του αγώνα αλλά σύμφωνα με τους διαιτητές δεν θα είχε δικαίωμα να αγωνιστεί με τον Ηρακλή.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ