1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
19-01-2020 02:39

Νεόφυτος: «Θέλαμε να μετρήσουμε τις δυνάμεις μας», Γκελ: «Απογοητευμένος από τις μεγάλες διαφορές στα σετ»

Στην ανωτερότητα του Ολυμπιακού και στην προσπάθεια του Παμβοχαϊκού να μείνει στην κατηγορία, αναφέρθηκε, ο προπονητής των φιλοξενούμενων, Νίκος Νεόφυτος στην συνέντευξη Τύπου του αγώνα.
Επίσης ο Γάλλος πασαδόρος Γκειλ που ντεμπουτάρισε με την ομάδα της Βόχας, στάθηκε στην μεγάλη διαφορά των σετ που έχασε η ομάδα του από τους περυσινούς πρωταθλητές.

Ο προπονητής του Παμβοχαϊκού Νίκος Νεόφυτος υποστήριξε:«Ξέραμε πως παίζαμε με τον πρωταθλητή. Θέλαμε να μετρήσουμε τις δυνάμεις μετά την διακοπή και με την παρουσία δύο νέων παικτών. Είμαι ευχαριστημένος από τους αθλητές μου και την προσπάθεια. Μου δίνει πολλές ελπίδες για τη συνέχεια πως θα πετύχουμε το στόχο μας. Ο πρώτος στόχος είναι να μείνουμε στην κατηγορία και μετά αν τα καταφέρουμε να μπούμε στην πρώτα 6αδα. Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό, καλή χρονιά και καλή επιτυχία στον προπονητή του Ολυμπιακού και την ομάδα του».

Ο Γάλλος πασαδόρος του Παμβοχαϊκού Νταβίντ Γκελ είπε:«Είμαι εκνευρισμένος και απογοητευμένος διότι χάσαμε με μεγάλη διαφορά πόντων δύο σετ. Είμαστε κάποιοι αθλητές που ήρθαμε πρόσφατα και ακόμα η ομάδα χρειάζεται δουλειά και προσαρμογή. Θέλαμε να δείξουμε κάτι καλύτερο. Δείξαμε ορισμένα καλά στοιχεία αλλά δεν ήταν αρκετά. Προσπαθούμε να διορθωθούμε και να προσαρμοστούμε για να πετύχουμε τους στόχους της σεζόν».

Σχετικά άρθρα

  • Νεόφυτος, Αχιλλεόπουλος : «Κάναμε "κοιλιά" αλλα θα επανέλθουμε» (vid)
    Ο προπονητής του Παμβοχαϊκού Νίκος Νεόφυτος και ο λίμπερο του Παμβοχαϊκού Γιάννης Αχιλλεόπουλος, μίληααν στη συνέντευξη Τύπου  μετά την ηττα του συλλόγου απο τον Ηρακλή
  • Νεόφυτος, Κωτσάκης: «Κρατάμε μόνο τους τρεις βαθμούς»

     Ο προπονητής του Γ.Α.Σ.Παμβοχαϊκού Νίκος Νεόφυτος και ο ακραίος της ομάδα, Φροίξος Κωτσάκης μίλησαν στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη του Παμβοχαϊκού με 3-0 σετ κόντρα στον Εθνικό Αλεξαβδρούπολης.

     

  • Τα χαμόγελα του Ζλατιλίδη και η περηφάνια του Νεόφυτου για τους παίκτες του
    Την ικανοποίηση τους για το πρώτο ιστορικό τρίποντο στην μεγάλη κατηγορία, εξέφρασαν στη συνέντευξη Τύπου που έγινε μετά τη λήξη του αγώνα ΟΦΗ-Παμβοχαϊκού,  ο προπονητής των γηπεδούχων, Δημήτρης Ζλατιλίδης, και ο λίμπερο της ομάδας, Δημήτρης Γκαράς ενώ ο Νίκος Νεόφυτος έπλεξε το εγκώμιο των παικτών της ομάδας του Βραχατίου  για την προσπάθεια που έκαναν, στον ένα μόλις μήνα από την ανασυγκρότηση της.
  • Η αισιοδοξία του Νεόφυτου και η απογοήτευση του Παβλίσεβιτς
    Αρχή για μια νέα πορεία χαρακτήρισε ο Νικος Νεόφυτος την μεγάλη νίκη της ΑΕΚ στη Σύρο ενώ ο απογοητευμένος προπονητής των «Πειρατών» Ράτκο Παβλίσεβιτς, στάθηκε στα λάθη της ομάδας του και στην εξαιρετική απόδοση των «κιτρινόμαυρων».
  • Δημήτρης Γκαράς: «Νέο ξεκίνημα, υψηλοί στόχοι»
    H AEK είναι ο ένατος σταθμός στην πλούσια καριέρα του Δημήτρη Γκαρά. Ο τρις πρωταθλητής με τον ΠΑΟΚ και μία κυπελλούχος θα αναλάβει το φορτίο της υποδοχής και της άμυνας στην ομάδα του Νίκου Νεόφυτου και μετά την πρώτη του προπόνηση δήλωσε στο volleyleague.gr:

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ