1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
25-10-2019 15:16

Αλέξανδρος Ράπτης: «Ο Παναθηναϊκός μπορεί να πετύχει περισσότερα από πέρυσι» (video)

Ένας από τους παίκτες του Παναθηναίκού που βρέθηκε στην media day του τριφυλλιού στο κλειστό του Αγ. Θωμά, ήταν και ο εξαιρετικά ταλαντούχος διεθνής, Αλέξανδρος Ράπτης, ο οποίος θα φοράει για δεύτερη σεζόν την φανέλα των «πρασίνων».

Αρχικά για το κλίμα που συνάντησε στην ομάδα μετά την επιστροφή του από την Σλοβενία με την εθνική ομάδα υποστήριξε: « Βρήκα έτοιμη την ομάδα, το οικογενειακό κλίμα που ηξερα, την πλάκα που κάναμε, χαίρομαι και ανυπομονώ να ξεκινήσουν τα παιχνίδια του πρωταθλήματος.»

Για τους στόχους των «πρασίνων» και αν μπορούν να κάνουν το βήμα παραπάνω στο νέο πρωτάθλημα της Volleyleague υποστήριξε: «Κάθε χρόνο για μένα και την ομάδα, στόχος είναι να κάνουμε βήματα παραπάνω. Πέρυσι κάναμε μια καλή χρονια αλλά θα μπορούσαμε και περισσότερα. Στόχος φέτος είναι να δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας και να πετύχουμε περισσότερα πράγματα από την προηγούμενη χρονιά.»

Για την δεύτερη του χρονιά στο τριφύλλι μετά και την παρουσία του με την εθνική τόνισε: « Δεν πιστεύω ότι έχω πετύχει κάτι τρομερό, παίζω λες και είναι η πρώτη μου φορά στο σύλλογο, έχω την ίδια χαρά και το ίδιο πάθος πριν από κάθε παιχνίδι και ανυπομονώ να ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Για να είμαι ικανοποιημένος φέτος θα ήθελα να πετύχουμε ως ομάδα περισσότερα απ’ ότι κάναμε στο περασμένο πρωτάθλημα και ατομικά να βοηθήσω πολύ περισσότερο από πέρυσι.»

Για την συμμετοχή του με την εθνική ομάδα στο ευρωπαϊκό και τις εμπειρίες που αποκόμισε κόντρα σε μεγάλες ομάδες αλλα και απέναντι στο είδωλο του, τον Ιταλό, Ζάιτσεφ, σχολίασε: « Ανυπομονούσα να παίξω σε αυτά τα ματς. Σε ερώτηση που μου είχαν κάνει για τον ποιο παίκτη ήθελα να αντιμετωπίσω, είχα πει για αυτόν. Ήταν ένα όμορφο τουρνουά, εμπειρίες που θα μου μείνουν αξέχαστες. Σαν εθνική ομάδα, βρήκαμε που ανήκουμε, εκεί πρέπει να παίζουμε με αυτούς τους αντιπάλους και σιγά σιγά να βελτιωνόμαστε.»

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ