1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
24-10-2019 16:03

Αξελ Γιάκομπσεν: «Ο Παναθηναϊκός μπορεί φέτος να κάνει ένα βήμα παραπάνω» (video)

Παρών στην media day του Παναθηναϊκού στο κλειστό του Αγ. Θωμά, έδωσε και ο Δανός πασαδόρος των «πρασίνων», Άξελ Γιάκομπσεν ο οποίος, ανανέωσε για δεύτερη σεζόν με το σύλλογο.

Για την απόφαση του αυτή υποστήριξε: «Δεν ήταν δύσκολη απόφαση να συνεχίσω στον Παναθηναϊκό, αισθάνομαι πολύ καλά στην ομάδα, με το προπονητικο τιμ, τους συμπαίκτες μου, τους φιλάθλους και έτσι αποφάσισα να υπογράψω συμβόλαιο για δεύτερη χρονιά με το σύλλογο.»

Για το αν οι «πράσινοι» μπορούν να κάνουν ένα βήμα ψηλότερα από την περυσινή πέμπτη θέση που τερμάτισαν στη Volleyleague, ο Δανός πασαδόρος τόνισε: «Και βέβαια μπορούμε. Κάθε χρόνο παίζουμε για να πετυχαίνουμε όσες περισσότερες νίκες μπορούμε και να είμαστε στις υψηλότερες θέσεις του πρωταθλήματος. Πιστεύω ότι ο Παναθηναϊκός μπορεί φέτος να πάει ένα βήμα παραπάνω.»

Για τη συνεργασία τους με τον προπονητή Δημήτρη Ανδρεόπουλο, ο οποίος ηταν και πρώην διεθνής πασαδόρος, υποστήριξε: « Ναι με τον κόουτς μιλάμε αρκετά και συζητάμε πολλές λεπτομέρειες για την τεχνική της θέσης, τον τρόπο που πρέπει να πασάρω στους συμπαίκτες μου και αυτό με βοηθάει πολύ.»

Για τη νέα έδρα του τριφυλλιού στο Μαρούσι και την στήριξη των οπαδών σχολίασε: «Πρόκειται για ένα γήπεδο, καλύτερο από το περυσινό και όλοι ανυπομονούμε να το δούμε να γεμίζει από τους φιλάθλους μας , οι οποίοι μας στηρίζουν με πολύ ενθουσιασμό και πάθος.»

Media

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ