1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
25-06-2019 18:53

Κληρώνει για Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ στο CEV Cup και Ολυμπιακός, Θήρα και Πορφύρα στο Challenge Cup

Την Τετάρτη 26 Ιουνίου από τις 14.00 θα αρχίσουν στην έδρα της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας στο Λουξεμβούργο οι κληρώσεις των Ευρωπαϊκών κυπέλλων συλλόγων για την αγωνιστική περίοδο 2019-20. Θα λάβουν μέρος 170 σύλλογοι από όλη την Ευρώπη. Στους άνδρες το ελληνικό βόλεϊ θα εκπροσωπήσουν ο πρωταθλητής Ολυμπιακός και ο κυπελλούχος ΠΑΟΚ αμφότεροι στο CEV Cup. 

O Oλυμπιακός θα αγωνιστεί στον Α΄γύρο του CEV Cup επειδή είχε δικαίωμα συμμετοχής στο Τσάμπιονς Λιγκ και τελικά ζήτησε να αγωνιστεί στη δεύτερη τη τάξη διοργάνωση. Στον Α΄γύρο συμμετέχουν 15 ομάδες καθώς μία θα περάσει στον Β΄γύρο άνεϋ αγώνα. Στον Β΄γύρο θα μπουν οι ομάδες που θα αποκλειστούν από τον Β΄γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ και στον Γ΄γύρο θα μπει και η ελίτ των οκτώ ομάδων μεταξύ των οποίων και ο ΠΑΟΚ.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τις κληρώσεις από το EuroVolleyTV

Στιε γυναίκες θα αγωνιστούν στο Τσάλεντζ Καπ ο Ολυμπιακός, ο Α.Ο.Θήρας και ο πρωτάρης Α.O.Φ.Πορφύρας. Ο νταμπλούχος Ολυμπιακός μαζί με τον Α.Ο.Φ.Πορφύρα θα αγωνιστούν στον Α΄γύρο της διοργάνωσης, ενώ ο Α.Ο.Θήρας θα μπουν στην κλήρωση από τον Β΄γύρο.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τις κληρώσεις από το EuroVolleyTV

 

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ