1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
24-06-2019 20:35

'Επιασε λιμάνι ο Θόδωρος Βουλκίδης

Τον διεθνή 23 χρονο κεντρικό, Θοδωρο Βουλκίδη ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός. Για τον δίμετρο Κατερινιώτη αθλητή που προέρχεται από μια σπουδαία σεζόν με τον Φοίνικα Σύρου και έχει αγωνιστεί σε Νίκη Αιγινιου και Παμβοχαϊκό, η διοίκηση των «ερυθρόλευκων» αναφέρει:

«Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του, με τον Θοδωρή Βουλκίδη. Ο διεθνής κεντρικός (ημ. γέννησης 30/3/1996) υπέγραψε το συμβόλαιό του και εντάσσεται στο ρόστερ των Πρωταθλητών Ελλάδας»..

 Στις πρώτες του δηλώσεις ως αθλητής του Ολυμπιακού, ο Θοδωρής Βουλκίδης ανέφερε τα εξής:

«Kαταρχήν θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη στη διοίκηση και στο προπονητικό επιτελείο. Ο Ολυμπιακός είναι το κορυφαίο σωματείο της Ελλάδας και στόχος μας είναι να κατακτήσουμε τα πάντα. Πρωτάθλημα, Κύπελλο και Λιγκ Καπ στην Ελλάδα και να έχουμε μια συνέπεια  στην Ευρώπη.

Το έχει αποδείξει ο Ολυμπιακός ότι μπορεί να κάνει μεγάλο βήμα στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και φέτος. Ανυπομονώ για την έναρξη της προετοιμασίας».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ