1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
07-02-2019 15:45

Σε απολογία Παναθηναϊκός και Ηρακλής

Σε απολογία κλήθηκαν ο Παναθηναϊκός και ο Ηρακλής για τα όσα έγιναν στους αγώνες του πρωταθλήματος με την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ αντίστοιχα.

Ο Παναθηναϊκός κλήθηκε σε απολογία για ρίψη κανογόνου και τσιγάρου εντός αγωνιστικού χώρου και ο Ηρακλής για υβριστικά συνθήματα, ρίψη μπουκαλιών και πλαστικών εντός αγωνιστικού χώρου. Αναλυτικά:

Το Μονομελές Δικαιοδοτικό Όργανο της ΕΣΑΠ κάλεσε σε απολογία:

Το Τ.Α.Α. Παναθηναϊκός Α.Ο. όπως μέχρι σήμερα Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου να παραστεί ενώπιόν του προέδρου ή να καταθέσει έγγραφο υπόμνημα στην γραμματεία της ΕΣΑΠ, σχετικά με τις καταγγελλόμενες πράξεις (ρίψη κανογόνου και τσιγάρου εντός αγωνιστικού χώρου), όπως προκύπτουν από τα συνημμένα στην παρούσα κλήση έγγραφα του αγώνα Παναθηναϊκός Α.Ο. - Α.Ε.Κ. για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος Volley League που διεξήχθη το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου στο γυμναστήριο του Πανελλήνιου Γ.Σ.

Επίσης το Τ.Α.Α. Ηρακλής Πετοσφαίριση 2015 όπως μέχρι σήμερα Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου να παραστεί ενώπιόν του προέδρου ή να καταθέσει έγγραφο υπόμνημα στην γραμματεία της ΕΣΑΠ, σχετικά με τις καταγγελλόμενες πράξεις (υβριστικά συνθήματα, ρίψη μπουκαλιών και πλαστικών εντός αγωνιστικού χώρου), όπως προκύπτουν από τα συνημμένα στην παρούσα κλήση έγγραφα του αγώνα Ηρακλής Πετοσφαίριση 2015 - Π.Α.Ο.Κ. για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος Volley League που διεξήχθη το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου στο γυμναστήριο της Μίκρας.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ