1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
07-02-2019 01:36

Ορφανός: «Θέλουμε πρόκριση στο φάιναλ-4»

Ο προπονητής του Ηρακλή Γιάννης Ορφανός μετά την πρόκριση της ομάδας του στα προημιτελικά του κυπέλλου ελπίζει πως και εφέτος θα είναι στο φάιναλ-4. Υπενθυμίζεται πως το 2018 ο «γηραιός» ήταν φιναλίστ του τελικού.

Ο προπονητής του Ηρακλή Γιάννης Ορφανός δήλωσε: «Ήταν ένα παιχνίδι που από την αρχή γνωρίζαμε ότι υπάρχει διαφορά δυναμικότητας. Αυτό μας έδωσε τη δυνατότητα να δοκιμάσουμε πάρα πολλά σχήματα, να μπούνε να παίξουνε σχεδόν όλα τα παιδιά. Από την άλλη αυτό κοστίζει όσο αφορά τον ρυθμό και έτσι μας στοίχησε ένα σετ. Από την αρχή γνωρίζαμε ότι θα προχωρήσουμε στην επόμενη φάση των οκτώ, το σημαντικό τώρα είναι να δούμε την κλήρωση και ποια ομάδα θα έχουμε και στη συνέχεια να καταφέρουμε να προκριθούμε στο φάιναλ-4. Αυτός είναι ο στόχος μας και γι αυτό θα παλέψουμε για να βρεθεί ξανά η ομάδα στους τέσσερις».

Ο κεντρικός του Ηρακλή Αλέξανδρος Χήρας είπε: «Ξέρουμε καλά πως παιχνίδια σαν το σημερινό είναι παιχνίδια δοκιμασίας. Ο προπονητής δοκίμασε διάφορα σχήματα, είναι λογικό κάπου να χάσουμε την συγκέντρωση μας. Κρατάμε ότι η ομάδα πήρε αυτό που ήθελε, έδειξε χαρακτήρα στα σετ που κέρδισε και συνεχίζουμε για την επόμενη φάση».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ