1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
03-02-2019 01:36

Δημήτρης Ανδρεόπουλος: «Διαφορετικό το παιχνίδι κυπέλλου»

Στην ώθηση που δίνει στον Παναθηναϊκό η νίκη επί της ΑΕΚ στάθηκε ο προπονητής των πρασίνων Δημήτρης Ανδρεόπουλος και αναφέρθηκε στο παιχνίδι κυπέλλου που έρχεται στο Μετς με την Ένωση.
«Είναι σημαντική νίκη γιατί μας δίνει ώθηση για να κρατηθούμε στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Δεν ήταν εύκολη νίκη όπως δείχνει το σκορ. Είχαμε ηττηθεί δύο φορές από την ΑΕΚ και έπρεπε να παρουσιάσουμε κάτι πιο νέο και πιο ανανεωμένο. Την Τετάρτη για το κύπελλο είναι ένα ξεχωριστό ματς με άλλη δυναμική. Θέλουμε να προχωρήσουμε στο κύπελλο αλλά έχουμε ένα ακόμα μεγάλο εμπόδιο και οι αγώνες με την ΑΕΚ δεν είναι εύκολοι».

«Καθοριστικό το πρώτο σετ»

Ο πασαδόρος του Παναθηναϊκού Αξέλ Γιάκομπσεν είπε: «Ηταν σκληρός και δύσκολος αγώνας και ήταν καθοριστικό ότι γυρίσαμε το 1ο σετ. Ο κόσμος μας βοήθησε πολύ σε αυτή την ανατροπή. Μας ανεβάζει τον ρυθμό και την ψυχολογία. Στο 2ο σετ ήμασταν καλύτεροι και στο 3ο σετ χάσαμε τον έλεγχο και το προβάδισμα που είχαμε αλλά μετά από πολλές διακοπές κρατήσαμε το μυαλό μας και την συγκέντρωση μας και νίκήσαμε. Ευχαριστούμε τον κόσμο που μας βοήθησε απέναντι σε έναν πολύ δύσκολο και μαχητικό αντίπαλο όπως είναι η ΑΕΚ».

«Κάθε μέρα γιορτάζω όταν είμαι στο γήπεδο»

Ο Βούλγαρος διαγώνιος του Παναθηναϊκού Μπόγιαν Γιορντάνοφ είπε: «Κάθε μέρα γιορτάζω επειδή είμαι στο γήπεδο και βελτιώνομαι. Η ομάδα μας στοχεύει κάπου και τις περισσότερες φορές πετυχαίνει το στόχο της. Η νίκη δεν ήταν εύκολη. Πιστεύω ειλικρνά πως μπορούμε να παίξουμε ακόμα καλύτερα ως ομάδα».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ