1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
03-02-2019 01:39

Σωτήρης Δρίκος: «Η επίθεση έκανε την διαφορά στον αγώνα»

Ο Σωτήρης Δρίκος αναφέρθηκε σε δύο φάσεις που έκαναν την διαφορά στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, αλλά και για τον τραυματισμό που Τζιουμάκα που επηρέασε την ομάδα.
Ο προπονητής της ΑΕΚ Σωτήρης Δρίκος είπε: «Η διαφορά των δύο ομάδων ήταν στην επίθεση και στα δύο κενά που κάναμε στην υποδοχή. Η ομάδα επηρεάστηκε από τον τραυματισμό του Τζιουμάκα αλλά αυτά πρέπει να αντιμετωπίσουμε. Εχω πει πως δεν θα είναι εύκολα τα πράγματα για την ΑΕΚ και αυτό φάνηκε σήμερα. Την Τετάρτη στο κύπελλο είναι ένα άλλο παιχνίδι. Στο διάστημα που έχουμε μπροστά μας θα προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε ότι μπορούμε».

«Ήμασταν νευρικοί»

Ο Σέρβος ακραίος της ΑΕΚ Φιλίπ Στοΐλοβιτς είπε: «Κάναμε νευρική εμφάνιση. Ολα κρίθηκαν στο 1ο και στο 3ο σετ. Αν καταφέρναμε να πάρουμε το 3ο σετ θα μέναμε μέσα στον αγώνα όπως είχαμε κάνει εδώ πάλι στο Λιγκ Καπ όπου είχαμε κάνει ανατροπή από 2-0 σετ. Στο 1ο σετ αισθάνθηκα μεγάλη δυσφορία από τον καπνό που υπήρχε στο γήπεδο».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ