1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
29-12-2018 00:18

Δεν του... πήγαιναν τα πράσινα του Αλεξίεφ, τον ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός

Ο Τιοντόρ Αλεξίεφ είναι και τυπικά αθλητής του Ολυμπιακού κι έτσι μετά από ένα εξάμηνο στην πορτογαλική Σπόρτιγκ Λισαβόνας φορώντας μάλιστα τα... πράσινα

 επιστρέφει στο «Μελίνα Μερκούρη» του Ρέντη όπου τον περασμένο Μάιο πανηγύρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος και μάλιστα αναδείχτηκε και πολυτιμότερος αθλητής του πρωταθλήματος 2017-18.

Το τυπικό μέρος της μεταγραφής ολοκληρώθηκε με την ανακοίνωση του Τ.Α.Α.Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.: «Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.-Τ.Α.Α. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Τόντορ Αλεξίεφ. Ο διεθνής Βούλγαρος ακραίος και MVP του περσινού πρωταθλήματος , επιστρέφει στο σύλλογό και στις δηλώσεις του στο olympiacossfp.gr ανέφερε τα εξής: «Είμαι πολύ χαρούμενος και ευτυχισμένος  που επιστρέφω εδώ όπου ανήκω. Ανυπομονώ να παίξω μπροστά στους καλύτερους οπαδούς του κόσμου και να αγωνιστώ ξανά για τον σύλλογο με την καλύτερη οργάνωση».

Από νωρίς το πρωί σήμερα 28/12 η Σπόρντιγκ ανακοίνωση την αποδέσμευση του και τη μετακίνηση του στον Ολυμπιακό. Η ανακοίνωση του πορτογαλικού συλλόγου έγινε μέσα από το twitter του συλλόγου:

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ