1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
27-12-2018 23:25

Γουάλαφ και Τσέλιος ενισχύουν τον Παμβοχαϊκό

Διπλή αλλαγή κεντρικών και διαγωνίων έκανε ο Γ.Α.Σ.Παμβοχαϊκός σε μία προσπάθεια να ενισχύσει την επίθεση του αλλά και το μπλοκ του.

Αποκτήθηκε ο Βραζιλιάνος διαγώνιος Γουάλαφ ντε Ολιβέιρα και από τον Ολυμπιακό με τη μορφή δανεισμού ο κεντρικός Παρασκευά Τσέλιος. Από την άλλη αποδεσμεύτηκαν ο Βραζιλιάνος κεντρικός Μπρούνο Ρούμπο και ο πατρινός διαγώνιος Νίκος Ρουμελιώτης που είχε κληθεί να ενισχύσει την ομάδα της Βόχας μετά τον τραυματισμό του Νίκου Παλέντζα.

Ο Γουάλαφ ντε Ολιβέιρα (φωτό) είναι μόλις 20 ετών και έχει ύψος 1.93. Εχει γεννηθεί 14 Ιανουαρίου 1998. Εχει αγωνιστεί στην Κορίνθιανς τη σεζόν 2017-18 και μέχρι τα Χριστούγεννα ανήκε στην Σούπερ Βόλεϊ Σάντο Αντρέ.

Ο Παρασκευάς Τσέλιος έχει γεννηθεί στις 26 Ιουλίου 1997 και έχει ύψος 2.07. Ξεκίνησε από τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης και το καλοκαίρι του 2017 πήγε στον Ολυμπιακό όπου έμεινε μέχρι τα εφετινά Χριστούγεννα.

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ