1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
09-12-2018 01:36

«Υπάρχει ακόμα δρόμος» δήλωσε ο Ράπτης, προβληματισμός για το 3ο χαμένο τάι μπρέικ στον Φοίνικα

Ο Αλέξανδρος Ράπτης τόνισε πως νίκες όπως ήρθαν επί του Φοίνικα Σύρου ανεβάζουν την ψυχολογία του ίδιου και της ομάδας. Από την άλλη, ο Παναγιώτης Παπαδόπουλος τόνισε πως είναι το 3ο τάι μπρέικ που χάνει ο Φοίνικας και πρέπει να βρουν λύση στο συγκεκριμένο πρόβλημα.
Αλέξανδρος Ράπτης: «Δεν μπορώ να μιλήσω για τετράδα»

Ο ακραίος του Παναθηναϊκού Αλέξανδρος Ράπτης που πήρε τους τρεις τελευταίους πόντους του αγώνα είπε: «Ηταν πολύ σημαντική νίκη γιατί μας διότι μας έδωσε δύο πολύ σημαντικούς βαθμούς και μας ανεβάζει την ψυχολογία. Δεν ξεκίνησα καλά και εγώ και η ομάδα αλλά σημασία έχει ότι στο τέλος βρήκαμε το πνεύμα και τη συγκέντρωση μας. Δε μπορώ να μιλήσω από τώρα για 4αδα. Ακόμα είναι νωρίς, έχουμε δρόμο ακόμα και υπάρχουν δύσκολοι αγώνες. Το πρωτάθλημα είναι δύσκολο και απρόοπτο. Είμαι χαρούμενος για τη νίκη, το κλίμα στην ομάδα είναι καλό, οι συμπαίκτες μου με βοηθούν πολύ στους αγώνες και στις προπονήσεις. Μεγάλη βοήθεια έχουμε και από τον κόσμο. Με εμψυχώνουν και εμένα αλλά και την ομάδα και κάνουμε την διαφορά».

Παναγιώτης Παπαδόπουλος: «Να δούμε γιατί χάνουμε το 5ο σετ»

Ο ακραίος του Φοίνικα Σύρου Παναγιώτης Παπαδόπουλος είπε: «Είναι ο τρίτος αγώνας που χάνουμε στο τάι μπρέικ. Δε είμαστε αποτελεσματικοί στο τάι μπρέικ και αυτό πρέπει να το δούμε σοβαρά. Πρέπει να ανεβάσουμε ρυθμούς σε σερβίς και μπλοκ και κυρίως να είμαστε πιο προσεκτικοί γιατί με τα δικά μας λάθη χάνουμε τους αγώνες. Η ομάδα δείχνει καλά στοιχεία και αυτά κρατάμε. Θα βρούμε τις λύσεις γιατί έχουμε και καλό προπονητή και καλό ρόστερ. Κοιτάμε μπροστά και τον ημιτελικό του Λιγκ Καπ με την ΑΕΚ. Θέλουμε πολύ να προκριθούμε στους τελικούς για πολλούς λόγους. Πρώτον για να τιμήσουμε τη μνήμη του μεγάλου Νίκου Σαμαρά, δεύτερον για να παίξουμε στους τελικούς και να διεκδικήσουμε το τρόπαιο για τον κόσμο μας και τρίτον για να πάρουμε άτυπη ρεβάνς για την ήττα μας από την ΑΕΚ στο πρωτάθλημα».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ