1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
09-12-2018 01:31

Η κατάκτηση του κρίσιμου πρώτου σετ για την ΑΕΚ και η έλλειψη συγκέντρωσης του Εθνικού

Ο Νίκος Νεόφυτος στάθηκε στην κατάκτηση του πρώτου σετ που ήταν η πρώτη φορά φέτος που η ΑΕΚ το κατακτά σε παιχνίδι της Volley League, ενώ ο Σάκης Μουστακίδης τόνισε πως οι παίκτες του απουσίαζαν από το γήπεδο.
Νίκος Νεόφυτος: «Ο Σαλαφζούν έχει αλλάγει την νοοτροπία του παιχνιδιού»

Ο προπονητής της ΑΕΚ Νίκος Νεόφυτος είπε: «Για πρώτη φορά σε αγώνα του εφετινού πρωταθλήματος πήραμε το 1ο σετ. Δεν είναι τυχαίο αυτό και δεν είναι τυχαίο πως νικήσαμε 3-0 σετ. Ηταν πολύ καλή νίκη για μας. Την περιμέναμε πολύ καιρό. Μπορεί να παίξαμε καλά αλλά ακόμα και τώρα κάναμε αβίαστα λάθη. Θα βελτιωθούμε περισσότερο. Ο πασαδόρος μας έχει αλλάξει τη νοοτροπία και τη φυσιογνωμία του παιχνιδιού. Είναι ένας παίκτης που κάνει την διαφορά και μακάρι η ΑΕΚ να κάνει αυτό που πρέπει για να τον κρατήσει για πολλά χρόνια ανεξάρτητα από το ποιος θα είναι προπονητής. Εχει προσαρμοστεί αγωνιστικά αλλά και αισθάνεται την ομάδα δική του. Ο Τζιουμάκας από τον αγώνα στη Σύρο είχε ενοχλήσεις στη γάμπα και έκανε υπέρηχο που έδειξε μία μικρή μυική σύσπαση. Φυσικά και τον προφύλαξα και άλλωστε το εφετινό ρόστερ της ΑΕΚ έχει την πολυτέλεια να διαθέτει δύο εξαιρετικούς διαγωνίους. Ο Ηρακλής Παπαδόπουλος ήταν από τους διακριθέντες και αυτό ήταν ακόμα κάτι που με χαροποίησε».

Σάκης Μοσυακίδης: «Μόνο το σώμα μας ήταν στο γήπεδο»

Ο προπονητής του Εθνικού Σάκης Μουστακίδης είπε: «Για δεύτερο ματς ήταν στον αγώνα μόνο τα σώματα μας. Το μυαλό μας ήταν έξω από το γήπεδο. Δε μπορώ να το εξηγήσω αλλά πρέπει να το αλλάξουμε. Δεν έχουμε άλλη επιλογή από το να αλλάξουμε αυτή την εικόνα και μάλιστα σε ένα ματς που η υποδοχή δεν πήγε άσχημα. Μας έχει συμβεί και στο παρελθόν και ανάλογο και βρήκαμε λύσεις αλλά εφέτος τα πράγματα είναι πιο σφιχτά και πρέπει άμεσα να συνέλθουμε. Μίλησα στα παιδιά στα αποδυτήρια και τους ζήτησα να αφήσουν πίσω αυτόν τον αγώνα. Κοιτάμε μπροστά και τον αγώνα με την Κηφισιά».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ