1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
16-04-2013 22:05

«Το θέμα μας είναι ο Ηρακλής και το μέλλον του»

Ο προπονητής του Ηρακλή, Αντρέι Κράβαρικ, μίλησε στο Libero fm για την παραμονή του Ηρακλή στην Α1, την κατάσταση της υγείας του αλλά και τα προσωπικά του σχέδια για το μέλλον.

 

Για την κατάσταση της υγείας του: «Τα πράγματα είναι προς το καλύτερο. Οι πόνοι πέρασαν με τα χάπια και τις ενέσεις που έκανα. Τώρα που ησύχασα λίγο θα το ξεπεράσω εντελώς».

Για την παραμονή του Ηρακλή στην Α1: «Όχι δεν ανακουφιστικά καθόλου που σωθήκαμε. Εγώ μαζί με τον Μιχάλη Κυριακού κάναμε μία ομάδα για μία δουλειά. Η δουλειά έγινε από την αρχή ως το τέλος. Εμείς είχαμε ήρεμους σφυγμούς.Ξέραμε τα προβλήματα μας. Ξέραμε τις δυνατότητές μας. Αλλά δεν είχαμε φόβο. Περιμέναμε τι μπορεί να κάνει η ομάδα μας. Εμείς κάναμε ότι μπορούσαμε. Η τελευταία νίκη που πήραμε μέσα στην Αθήνα ήταν από τις πιο σημαντικές στην ιστορία του Ηρακλή. Βγάλαμε απόδοση υψηλού επιπέδου και είμαι χαρούμενος γι αυτό.

Για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό:  «Θα προτιμούσα να ήμουν στο γήπεδο και να το ζούσα από κοντά. Η ζωή μας παίζει περίεργα πράγματα. Πρώτη φορά το έζησα να μην μπορώ να δώσω το παρών σε έναν αγώνα. Μιλούσα διαρκώς με τους συνεργάτες και με εικόνα από τον υπολογιστή έβλεπα την εξέλιξη του σκορ. Δεν μπορούσα με τίποτα να ταξιδέψω επτά ώρες. Αν έμπαινα στο πούλμαν δεν θα έβγαινα από εκεί μέσα. Εύχομαι κανένας προπονητής να μην το ζήσει αυτό που έζησα».

Για τις δυσκολίες της φετινής χρονιάς: «Εγώ δεν θέλω να αναλύσω τίποτα από την φετινή σεζόν. Τα περισσότερα είναι αρνητικά. Αλλά δεν θέλω να βγάλω παράπονα. Δεν το έκανα ποτέ. Κανείς δεν μπορεί να καταλάβει τι προβλήματα είχαμε. Κανένας. Πολλές φορές η ομάδα έδειξε ότι τους προπονητές τους κάνουνε οι παίκτες. Τουλάχιστον να είχαμε από τα εκατό προβλήματα, κάποια πιο λίγα. Να είχαμε όλους τους παίκτες μας. Τα παιδιά τα κατάφεραν και είμαι σίγουρος ότι αξίζει ένα μεγάλο ευχαριστώ για την προσπάθειά τους από μένα. Η ομάδα αγωνιστικά έμεινε. Τώρα το τι θα γίνει δεν εξαρτάται από εμάς. Αν θέλουμε να δούμε τον Ηρακλή όμως μεγάλο και πάλι θα πρέπει να αλλάξουμε πάρα πολλά πράγματα».

Για τα δικά του σχέδια για το μέλλον: «Ας περάσει λίγο ο χρόνος να δούμε τι θα κάνει ο Ηρακλής. Όσον αφορά στα διοικητικά προβλήματα. Το θέμα μας είναι ο Ηρακλής και το μέλλον του και όχι ο Αντρέι Κράβαρικ».

Σχετικά άρθρα

  • Ηρακλής... από τα παλιά εδραιώθηκε στην 3η θέση
    Ο Ηρακλής έχανε το πρώτο σετ από τον Παμβοχαϊκό αλλά με αντεπίθεση διαρκείας νίκησε με 3-1 σετ και ανέβηκε στην 3η θέση της βαθμολογίας με 16 βαθμούς, έναν βαθμό μπροστά από τον Φοίνικα και τη Νίκη Αιγινίου. Ο Παμβοχαϊκός έμεινε στους 6 βαθμούς και στην 11η θέση της βαθμολογίας.
  • Χειρουργήθηκε ο Κιόσης
    Δελτίο Τύπου εξέδωσε το Τμήμα βόλεϊ του Ηρακλή για την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε ο Χρήστος Κιόσης, ευχαριστώντας παράλληλα τον γιατρό της ομάδας, Δήμο Αλασεϊρλή, ο οποίος πραγματοποίησε το χειρουργείο.

  • Για νέο τρίποντο η Νίκη Αιγινίου, χωρίς Προύσαλη και πάλι ο Ηρακλής
    Ντέρμπι αναμένεται να έχουμε και στο Αιγίνιο όπου η τοπική Νίκη θα αντιμετωπίσει τον Ηρακλή σε αγώνα με μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον και για τις ομάδες που έχουν κοινό στόχο την παραμονή (5η αγωνιστική, 25/11, 19.00, Διαιτητές: Παπαδογούλας, Δανιηλίδου).

  • Ορφανός: «Ήταν μια σημαντική νίκη»
     Ο προπονητής του Ηρακλή Γιάννης Ορφανός δήλωσε για την νίκη κόντρα στον Εθνικό Αλεξ/πολης:

  • Μεγάλη ανατροπή του Ηρακλή με «39αρη» Αρμενάκη!
    Με εκπληκτικό τον «μπόμπερ» Αρμενάκη που τελείωσε το ματς με 39 πόντους, ο Ηρακλής αν και βρέθηκε να χάνει με 1-2 σετ, νίκησε στο τάι μπρέικ με 3-2  τον Φοίνικα Σύρο, μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι που είχε πάθος και μεγάλες ανατροπές στο σκορ.

1 σχόλιο

  • Comment Link Κ.Τ. Τετάρτη, 17 Απριλίου 2013 06:49 posted by Κ.Τ.

    μα καλά υπάρχουν διοικητικά προβλήματα στον Ηρακλή κε Κράβαρικ; Δεν υπάρχει η περιβόητη ΠΑΛΗ που διοικεί την ομαδα με τεράστια θα έλεγα επιτυχία; Ελπίζω να μην τη πέσουν στον Κράβαρικ όλοι αυτοί που λιβανίζουν νυχθημερόν τους ανύπαρκτους που είπε τέτοιο πράγμα για την καλύτερη διοίκηση του συλλόγου από ιδρύσεώς του. Από την άλλη διάβασα για 100 προβλήματα; Μα καλά η διοίκηση δεν έλυνε αυτά τα προβλήματα; Τσ. τσ, τσ. Υστερα πάλι κε Κράβαρικ μιλάτε για το μέλλον.Η διοίκηση αυτή δεν έχει εξασφαλίσει το ένδοξο μέλλον του Ηρακλή;Εδώ μιλάμε για ικανότατους παράγοντες που θα ρυθμίσουν τα πάντα με στόχο να γίνει και πάλι πρωταγωνιστής ο Ηρακλής. Εγώ μόνο ένα ερώτημα έχω για τη διοίκηση του Ηρακλή. Αν ο Κράβαρικ είχε φύγει ας πούμε στα μέσα της χρονιάς αφού ούτως ή άλλως δούλευε τζάμπα ποια θα ήταν η κατάληξη της ομάδας; Αν ο Κράβαρικ σηκωθεί και φύγει ποιο θα είναι το μέλλον της ομάδας; Το αστείο είναι ότι κάποιοι του καταλογίζαν και ευθύνες. Ποιος θα αναλάβει την ομάδα σε περίπτωση που τα πάρει και σηκωθεί και φύγει; Ποιος θα δώσει τη λύση; Οι παραγοντάρες της ΠΑΛΗ; Δε θα γελάσω γιατί το θέμα είναι όντως σοβαρό και δε σηκώνει αστεία.Αυτοί που διοικούν γνωρίζουν ότι το θέμα δε σηκώνει αστεία;

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ