1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
09-04-2013 16:36

«Χωρίς ηττοπάθεια στον ιστορικό αγώνα»

Στον Εθνικό Αλεξαδρούπολης έχουν συνειδητοποήσει την σημασία του τρίτου ημιτελικού απέναντι στον Ολυμπιακό και ο τεχνικός της ομάδας, Σάκης Μουστακίδης θέλει από τους παίκτες του να μην δείξουν ηττοπάθεια.

«Ηρθε η ώρα μας. Θα δώσουμε έναν ιστορικό αγώνα για την ομάδα και τον σύλλογο. Πρώτα απ΄ όλα θέλω να το ευχαριστηθούν οι παίκτες μου. Νιώθω πως έχουν συνειδητοποιήσει τη μεγάλη σημασία και την επιτακτική ανάγκη να πάρουν μία νίκη επί του Ολυμπιακού. Θα μας βοηθήσει ως ομάδα και ως σύλλογο και θα δώσει χαρά στον κόσμο μας που περίμενε χρόνια αυτόν τον αγώνα. Αν πάρουμε μία νίκη πολλά θα αλλάξουν. Η αυτοπεποίθηση και η ψυχολογία μας θα ανέβουν στα ύψη και θα μπούμε με άλλο αέρα στον τέταρτο αγώνα την Πέμπτη. Σέβομαι τον Ολυμπιακό και αναγνωρίζουμε πως είναι το φαβορί όχι μόνο για την πρόκριση στον τελικό αλλά και για την κατάκτηση του τίτλου. Αυτό δε σημαίνει πως θα παίξουμε με ηττοπάθεια. Ελπίζω να παίξουμε σωστά την τακτική μας, να έχουμε διάρκεια στην απόδοση μας και να μην επαναλάβουμε τα λάθη που κάναμε στα τελειώματα των σετ στους δύο πρώτους ημιτελικούς στου Ρέντη».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ