1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
09-04-2013 16:58

«Μπράβο στις γυναίκες, πάμε για το 3-0»

Συγχαρητήρια στην γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, έδωσε και ο Δημήτρης Καζάζης πριν ζητήσει από τους παίκτες του το 3-0 στην ημιτελική σειρά απέναντι στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης.

«Κατ΄αρχήν συγχαρητήρια και πολλά μπράβο στις αθλήτριες και στους προπονητές της γυναικείας ομάδας. Έκαναν μία μεγάλη και δύσκολη ανατροπή και έφεραν στον σύλλογο το πρώτο πρωτάθλημα στην ιστορία. Για τον αγώνα μας στην Αλεξανδρούπολη έχω να πω πως πρόκειται για μια μεγάλη δοκιμασία. Στόχος μας είναι να κάνουμε το 3-0 ώστε να μην έχουμε άλλες απώλειες δυνάμεων και να έχουμε μία γεμάτη εβδομάδα προετοιμασίας πριν τους τελικούς. Ξέρουμε πως δεν θα είναι εύκολο. Ο Εθνικός μας δυσκόλεψε και στα δύο ματς στου Ρέντη και ξέρουμε πως στην έδρα του πάντα είναι διαφορετικός προς το καλύτερο. Στον Α΄ γύρο δυσκολευτήκαμε πολύ να νικήσουμε. Η ομάδα μου έχει έμπειρους παίκτες και έχουμε το πλάνο για σωστή διαχείριση. Είμαι βέβαιος πως θα υπάρχει ωραία και βολεϊκή ατμόσφαιρα όπως συμβαίνει πάντα στην Αλεξανδρούπολη και ο κόσμος του βόλεϊ που θα έρθει στο γήπεδο ή που θα παρακολουθήσει τηλεοπτικά την αναμέτρηση να παρακολουθήσει αναμέτρηση που θα είναι διαφήμιση για το άθλημα».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ