1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
07-04-2013 21:02

«Μείναμε από ενέργεια, αλλά μας μένει γλυκιά γεύση»

Μια άκρως επιτυχημένη σεζόν τελείωσε για την Κηφισιά, όπως τόνισε ο Κώστας Αρσενιάδης, μετά την ήττα από τον Άρη στα πλέι οφ για τις θέσεις 5-8

«Ήξερα ότι η ομάδα ήταν κουρασμένη. Μείναμε από ενέργεια. Προσπαθήσαμε να κάνουμε ότι ήταν δυνατόν για να πάρουμε τη νίκη. Παρόλο που τελειώνουμε με ήττα το πρωτάθλημα η γεύση που μας αφήνει η εφετινή περίοδος είναι πολύ γλυκιά διότι ξεπεράσαμε πολλές δυσκολίες, παίξαμε καλό βόλεϊ και πετύχαμε με το παραπάνω το στόχο μας. Φυσικά θα θέλαμε να έχουμε κι άλλη ευκαιρία για την 5η θέση αλλά πολλές φορές το μυαλό θέλει αλλά το σώμα δεν μπορεί».

Σχετικά άρθρα

2 σχόλια

  • Comment Link Insider Κυριακή, 07 Απριλίου 2013 21:28 posted by Insider

    Όσο και να καμαρώνουμε, την 6η θέση ως νεοφώτιστοι δεν την ισοφαρίσαμε ούτε φέτος πάντως! Παρά το γεγονός ότι τότε το πρωτάθλημα ήταν με 4 ξένους και ο ΑΟΚ νεοφώτιστος με τα παιδιά από την Α2 στην ομάδα! Θα προβληματιστούμε ποτέ για το τί διαφορετικό είχε γίνει τότε? Περάσαν ήδη 5 χρόνια (κι ένας σωρός λεφτά)!

  • Comment Link ΑΟΚΑΡΑΣ Κυριακή, 07 Απριλίου 2013 18:44 posted by ΑΟΚΑΡΑΣ

    Κύριοι, καί τού χρόνου. Ένα μεγάλο μπράβο γιά τήν προσπάθειά σας, ειδικά στά τελευταία κρίσιμα 5-6 παιχνίδια τής κανονικής περιόδου, όπου πραγματικά παρουσιάσατε χαρακτηριστικά μεγάλης ομάδας.. Μπορείτε πολύ ψηλότερα τού χρόνου. Αρκεί,από τώρα,νά γίνουν οί σωστές κινήσεις από τήν διοίκηση, αλλά καί από όσους αγαπούν, καί πιστεύουν στήν τόσο ιστορική ομάδα τού Α.Ο.Κ.. Καί τού χρόνου.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ