1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
30-11-2012 21:25

Ντέρμπι "επιβίωσης" στο Ζηρίνειο

Τον ανεβασμένο αγωνιστικά και ψυχολογικά Παναθηναϊκό υποδέχεται η Κηφισιά στο «Ζηρίνειο» (1/12, 18:30) για την 8η αγωνιστική της Βόλεϊ Λιγκ, με τις δύο ομάδες να είναι ισόβαθμες στην 9η θέση με έξι βαθμούς.

 

Βίοι αντίθετοι στις δύο τελευταίες αγωνιστικές για τους δύο αντιπάλους με την Κηφισιά να γνωρίζει ισάριθμες ήττες από Παμβοχαϊκό και Ηρακλή αντίστοιχα, ενώ οι πράσινοι ήττα στο τάι μπρέικ από τον Παμβοχαϊκό και νίκη επί του ΠΑΟΚ, μαζεύοντας τέσσερις πολύτιμους βαθμούς ενόψει συνέχειας.

Η Κηφισιά θέλει επιστροφή στις νίκες, καθώς έχει να την γευτεί από την 5η αγωνιστική που κέρδισε την Λαμία 3-1 στο «Ζηρίνειο». Ο Κώστας Αρσενιάδης δεν μπορεί να υπολογίζει τον Νίκο Δελιπρίμη που αν και δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί, ίσως βρεθεί στον πάγκο της ομάδας του. Ερωτιματικό και η συμμετοχή του MVP της 5ης αγωνιστικής, Χρήστου Μπέλλου, που αποχώρησε με λουμπάγκο στο ματς με τον Ηρακλή και όλα θα κριθούν την τελευταία στιγμή.

Ο Παναθηναϊκός έχει πάρει τα… πάνω τους το τελευταίο διάστημα αγωνιστικά, η ψυχολογία λόγω εικόνας και αποτελεσμάτων είναι ανεβασμένη και ο Στέλιος Καζάζης το τελευταίο διάστημα μετά την επιστροφή του Γουόκερ έχει διαθέσιμους όλους τους παίκτες του.


«Δεν μπορώ να πω πολλά για το παιχνίδι, αφού αυτή τη στιγμή που μιλάμε δεν ξέρω ακόμη με ποια σύνθεση θα αγωνιστούμε. Έχουμε προβλήματα, αλλά είναι ένα πολύ σημαντικό ματς και πρέπει να βρούμε λύσεις απέναντι σε έναν αντίπαλο που έρχεται από μια σημαντική νίκη», τόνισε ο Κώστας Αρσενιάδης στο volleyleague.gr.

«Αυτό που ξεκινήσαμε στο ματς με τον Παμβοχαϊκό και συνεχίστηκε με τον ΠΑΟΚ, είναι το πρόσωπο που θέλουμε να δείξουμε και κόντρα στην Κηφισιά, σε ένα κρίσιμο ματς όπου στόχος είναι το τρίποντο. Η Κηφισιά είναι μια καλή κι ανταγωνιστική ομάδα, αλλά εμείς μετά από αρκετό καιρό δεν έχουμε πλέον προβλήματα τραυματισμών, δουλεύουμε σωστά στην προπόνηση κι αυτό μας βγαίνει σιγά, σιγά στο παιχνίδι», ήταν τα λόγια του Θανάση Πρωτοψάλτη στο volleyleague.gr.

Την πεποίθησή του για μια δεύτερη συνεχόμενη νίκη, που θα συνδυαστεί και με καλή εμφάνιση εξέφρασε το λίμπερο του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Ζήσης, μιλώντας στο paovolleyball.gr: «Θα είναι δύσκολο ματς αλλά πλέον έχουμε βρει ρυθμό, είμαστε πλήρεις και μπορούμε να πάμε καλύτερα. Η Κηφισιά είναι έμπειρη και αξιόμαχη ομάδα αλλά πιστεύω ότι στο τέλος θα μπορέσουμε να πάρουμε τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη». 

Διαιτητές: Βαρθαλίτης – Κυριοπούλου

Βόλεϊ Λιγκ
(8η αγωνιστική)
Σάββατο 1/12/2012
Λαμίας 19.00 ΓΣ Λαμία - ΑΣ Νίκη Μουλά Λ.– Γεωργουλέας, Ακαρέπης
Βόχας 19.00 ΓΑΣ Παμβοχαικός - ΑΣ Αρης Καραμπέτσος – Κουτσούλας, Ιορδανίδης
Ζηρινείου 18.30 ΑΟ Κηφισιάς - Παναθηναικός ΑΟ Βαρθαλίτης – Κυριοπούλου, Γεωργόπουλος
Ρέντη 16.00 Ολυμπιακός ΣΦΠ - ΑΟ Φοίνικας Γεροθόδωρος– Μυλωνάκης, Βασιλειάδης
Μίκρας 19.00 ΓΣ Ηρακλής - ΑΟΝΣ Μίλων Μπαντιανίδης – Αμασιάδης, Μιχελινάκης
Δευτέρα 3/12/2012
ΠΑΟΚ 18.00 ΠΑΟΚ - ΜΓΣ Εθνικός Θεμελής – Δεληκωστίδης, Κάλλης

 

1 σχόλιο

  • Comment Link ALEXANDROS PECHLIVANIDIS Σάββατο, 01 Δεκεμβρίου 2012 08:56 posted by ALEXANDROS PECHLIVANIDIS

    Χωρίς Μπελο το βλέπω 0-3 για ΠΑΟ .....

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ