1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
30-11-2012 21:48

Με κόσμο στη Μίκρα υποδέχεται Μίλωνα

Με τον κόσμο να επιστρέφει στη Μίκρα, αφού εξέτισε την ποινή των τριών αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών, ο Ηρακλής φιλοξενεί τον Μίλωνα (1/12, 19:00) για την 8η αγωνιστική της Βόλεϊ Λιγκ, λίγες ημέρες μέτα την ανάκληση της άδειας συμμετοχής του στο πρωτάθλημα από την Ε.Ε.Α.

 

Ο Ηρακλής αγωνιστικά έχει ανεβάσει στροφές στους τελευταίους αγώνες, την περασμένη αγωνιστική μάλιστα πέτυχε την πρώτη του εκτός έδρας νίκη. Ο Αντρέι Κράβαρικ δεν θα έχει στην διάθεση του τον άτυχο της... Πέμπτης Γιώργο Τζιουμάκα που υποφέρει από διάστρεμμα.

Ο Μίλωνας που βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και μετά την νίκη στην πρεμιέρα επί του Παμβοχαϊκού μετράει μόνο ήττες θέλει να ανκάμψει. Τ αγωνιστικά προβλήματα πονοκεφαλιάζουν τον Χρήστο Ντόζη που εκτός από τον Δαρίδη, δεν μπορεί να υπολογίζει και τον Μοσκουέρα.

«Όλα επηρεάζουν και διάφορα γεγονότα μπορεί να σε οδηγήσουν σε διαφορετικά μονοπάτια, από αυτά που θέλεις, αλλά έχουμε μιλήσει τις τελευταίες ημέρες αρκετά με τα παιδιά και προσπαθούμε να έχουμε το μυαλό μας μόνο στο παιχνίδι και πουθενά αλλού», δήλωσε ο Αντρέι Κράβαρικ στο volleyleague.gr και συνέχισε: «Το σίγουρο είναι ότι πάμε για τη νίκη και το τρίποντο. Δεν μας ξεγελά η κακή εικόνα που έχει δείξει τελευταία ο Μίλωνας κι αν θέλουμε να έχουμε μια αγωνιστική συνέχεια δεν πρέπει να πέσουμε στην παγίδα και να τους υποτιμήσουμε».

«Εδώ και ένα μήνα περίπου έχουμε αρκετά προβλήματα. Τόσο η απώλεια του Δαρίδη, όσο και ατή του Μοσκουέρα είναι πολύ σημαντικές για εμάς, αφού πρόκειται για δύο κομβικούς παίκτες. Μ' αυτά τα δεδομένα το έργο μας είναι πολύ δύσκολο, αλλά ανεβαίνουμε στην Θεσσαλονίκη για να κάνουμε την προσπάθεια μας», δήλωσε ο Χρήστος Ντόζης στο volleyleague.gr.

Διαιτητές: Μπαντιανίδης – Αμασιάδης


Βόλεϊ Λιγκ

(8η αγωνιστική)
Σάββατο 1/12/2012
Λαμίας 19.00 ΓΣ Λαμία - ΑΣ Νίκη Μουλά Λ.– Γεωργουλέας, Ακαρέπης
Βόχας 19.00 ΓΑΣ Παμβοχαικός - ΑΣ Αρης Καραμπέτσος – Κουτσούλας, Ιορδανίδης
Ζηρινείου 18.30 ΑΟ Κηφισιάς - Παναθηναικός ΑΟ Βαρθαλίτης – Κυριοπούλου, Γεωργόπουλος
Ρέντη 16.00 Ολυμπιακός ΣΦΠ - ΑΟ Φοίνικας Γεροθόδωρος– Μυλωνάκης, Βασιλειάδης
Μίκρας 19.00 ΓΣ Ηρακλής - ΑΟΝΣ Μίλων Μπαντιανίδης – Αμασιάδης, Μιχελινάκης
Δευτέρα 3/12/2012
ΠΑΟΚ 18.00 ΠΑΟΚ - ΜΓΣ Εθνικός Θεμελής – Δεληκωστίδης, Κάλλης

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ