1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
10-10-2016 17:46

Φιλίποφ: «Το ταβάνι μας είναι πολύ ψηλά»

Για την πορεία της προετοιμασίας του Ολυμπιακού, μίλησε ο Ντίμα Φιλίποφ που φιλοξενήθηκε στην «Μεγάλη μου αγάπη» στο Κανάλι 1 του Πειραιά.
«Μπαίνουμε πλέον στην τελική ευθεία. Επιστρέφουν σήμερα οι διεθνείς, θα κάνουμε όλοι μαζί προπόνηση και  το βλέμμα μας είναι στραμμένο  στα ματς του Λιγκ Καπ στη Χαλκίδα. Στο τουρνουά του Νόβισαντ θέλαμε να πάρουμε μία άτυπη ρεβάνς από τη Βοϊβοντίνα για την ήττα στην Κύπρο και το καταφέραμε. Παίξαμε πολύ καλό βόλεϊ. Σίγουρα χρειάζεται να βελτιώσουμε αρκετά πράγματα,  ώστε να παρουσιαστούμε όπως πρέπει σε Ελλάδα και Ευρώπη. Δεν γνωρίζω που είναι το ταβάνι της εφετινής ομάδας. Σίγουρα είναι πάρα πολύ ψηλά.  Ο κόσμος είναι η δύναμή μας. Είναι πολλά για τον Ολυμπιακό δύο χρόνια χωρίς πρωτάθλημα. Εμείς θα δώσουμε όχι απλά το 100 τοις 100, αλλά πολύ περισσότερο για να επιστρέψει το πρωτάθλημα στον Πειραιά. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας και στις εύκολες αλλά και στις δύσκολες στιγμές της περιόδου».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ