1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
09-10-2016 19:34

Νέα ήττα για την Ορεστιάδα στη Βουλγαρία

Η Ορεστιάδα στον τελευταίο της αγώνα στο διεθνές τουρνουά προετοιμασίας στο Πάζαρτσικ της Βουλγαρίας ηττήθηκε με 3-0 από την ΤΣΣΚΑ Σόφιας.
Έτσι τελείωσε το τουρνουά με 3 ήττες απέναντι σε δυνατές ομάδες.

Τα σετ 3-0 (25-19, 25-20, 25-16).

Ο Μίκαελ Μέρτεν κατέβασε την ομάδα με τους Τσιουτσουλούδη, Αναστασιάδη, Αντωνιάδη, Ράπτη, Ιωαννίδη, Καρασαβίδη (λ), Πεντίδη, Λουκούμι, Μορέλο.

14 σχόλια

  • Comment Link Νίκος Παπαιωάννου Πέμπτη, 13 Οκτωβρίου 2016 13:35 posted by Νίκος Παπαιωάννου

    Αυτοί που ζητούν σήμερα και πάλι γενική συνέλευση στην περσινή απουσίαζαν , ειναι οι ίδιοι που ζητούσαν εκλογές και τελικα αποσύρθηκαν.Ποια ειναι η διαδοχή κατάσταση και ποιος ειναι αυτός που θα βγει μπροστά; ας το πει τώρα επώνυμα οπως λέει και ο κ. Διαμαντιδης. Να μας παρουσίασει και ενα μοντέλο βιωσιμότητας να δεσμευθεί ότι θα τα παει καλητερα απο το υπάρχον Δ.σ. και όλοι θα τον στηρίξουμε .Αλλα επώνυμα και με στοιχεία αλλιώς ολα τα αλλά ειναι τρίχες

  • Comment Link νισαφι πια Τετάρτη, 12 Οκτωβρίου 2016 07:52 posted by νισαφι πια

    δηλαδή τι λέμε τώρα ότι ένα μαγαζί με τεράστια χρέη υπάρχει περίπτωση να σωθεί. Ποιός λογικός θα έβαζε τα ωραία του χρηματάκια για να σώσει τι και ποιόν; Μάλλον ονειρεύεστε σε λάθος χώρα. Δηλαδή την ομάδα την ανέβασε ο Γκιζάνης και την έκανε μεγάλη και τρανή; Πολύ μεγάλες πλάτες έχete. Ρε δεν αφήνετε τα σάπια και την αυτοπροβολή στο facebook στρωθήτε στην δουλειά γιατί όπως ντεμέκ (δήθεν γι αυτούς που δεν ξέρουν) η προεδράρα την ανέβασε έτσι θα την ρίξει και κάτω αλλά μετά θα φταίει όλο το Δ.Σ. Γιατί στο Δ.Σ έμειναν μόνο τα τσιράκια; Γιατί κανείς επώνυμος με λεφτά δεν μπήκε στην διοίκηση αλλά όλοι κάνουν την πάπια; Πως θα σωθεί η ομάδα;Γιατί αφήνουν μόνη την προεδράρα να παλεύει ενώ λίγες δεκάδες των παλιών φίλων του ΑΟΟ θα μπορούσαν να λύσουν το οικονομικό πρόβλημα και πολύ γρήγορα. Όσο για τους λοιπούς καημένους του Δ.Σ ακόμη εθελοτυφλούν ενώ βλέπουν ότι τα καράβι βουλιάζει και στο τέλος θα βουλιάξουν και αυτοί μαζί.

  • Comment Link no man Τρίτη, 11 Οκτωβρίου 2016 18:36 posted by no man

    τι να ζηλέψουμε τα χρέη σας ή ότι ένας ένας όλοι λακίζουν αθλητές και διοικούντες. Αν θέλετε να λάμψει η αλήθεια κάντε γενική συνέλευση να μάθει ο κόσμος από κοντά τι συμβαίνει επιτέλους. Ως πότε θα βασιλεύει το ψέμα. Συνεχίζεται να καταφέρεστε εναντίον του Άθλου με μόνο σκοπό να κουκουλώσετε τα σημαντικά προβλήματα της ομάδας σας. Συνεχίζετε να μιλάτε γι αυτούς που έχουν φύγει από τον ΑΟΟ αλλά δεν αναφέρεστε στο ότι από το ΔΣ έφυγαν άτομα και μάλιστα πρόσφατα που δεν έχουν σχέση με τον Άθλο όπως οι Πασαλής Χρήστος, Παρασκευόπουλος Σάκης και αρκετοί ακόμη γιατί άραγε; Οπότε ή είσαι της διοίκησης του ΑΟΟ και προσπαθείς να φλομώσεις στα ψέματα τον κόσμο ή δεν ξέρεις που πάνε τα τέσσερα. Όπως βλέπεις ακόμη και φίλοι του ΑΟΟ γράφουν ότι θέλουν να μάθουν τι θα κάνει η ομάδα αλλά εσείς συνεχίζετε να βλέπετε φαντάσματα ή να τα δημιουργείτε για δικό σας όφελος και αυτοπροβολή. Επίσης μην μπερδεύστε εσείς όπως είπες είστε στην Α1 ενώ ο Άθλος στην Α2 , οπότε κάντε εσείς την δική σας δουλειά και ο Άθλος την δική του. Φτάνει πιά.

  • Comment Link Diamantidis Xronis Τρίτη, 11 Οκτωβρίου 2016 17:02 posted by Diamantidis Xronis

    αν μου πεις το ονομα σου για να ξερω με ποιον μιλαω θα σου απαντησω αν οχι συνεχισε να πινεις το φραπε σου και να γραφεις οτι θες. ανωνυμα δεν εχει καμια αξια. απο αυτα που γραφεις παντως δειχνεις οτι δεν εχεις ιδεα τι ακριβως εγινε και γινεται.καταλαβες ???

  • Comment Link Dikaios Τρίτη, 11 Οκτωβρίου 2016 15:47 posted by Dikaios

    Γιατί όταν ειρθε Διαμαντιδης ,Παπάζογλου,Αθος δεν είχατε το ίδιο ενδιαφέρον ;; ξέρω ποιοι είστε , είστε αυτοί που πέρυσι ενώ έχανε η ομάδα πανηγυρίζατε !! Στην κερκίδα ήμουνα εκεί κοντά σας και σας άκουγα ! Τώρα σας έπιασε ο πόνος ! Ακούστε κατι ,ειναι πολυτέλεια για την πόλη μας να έχει μια ομάδα στην Α1 και επειδή σας έφαγε η ζήλια τρώγεστε με αυτούς που καλώς η κακώς ειναι εκεί και προσπαθούν ενώ εσείς την κάνατε στα δύσκολα και τώρα ; απλά ζηλεύετε !! Όπως και πέρυσι έτσι και φέτος θα μείνετε με το ποντάρισμα της αποτυχίας !!!οσο για σένα κύριε Χρονη ήσουν και εσύ εκεί στα περυσινά πανηγύρια !!!

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ