1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
24-09-2016 22:50

Ήττα του Ολυμπιακού στο... θρίλερ της Κύπρου

Ο Ολυμπιακός δεν τα κατάφερε στην Κύπρο και ηττήθηκε με 3-1 από τη Βοϊβοντίνα, η οποία κατέκτησε το Cyprus Volleyball Τournament. Τα σετ κρίθηκαν στον πόντο με τους Σέρβους να έχουν περισσότερες λύσεις στην κρίσιμη στιγμή.

Ο Ολυμπιακός αγωνίστηκε χωρίς τον Τσούπκοβιτς που πήρε «ανάσες» ενώ απουσίαζαν όπως και από τα προηγούμενα ματς οι διεθνείς Σουλτανόπουλος, Φράγκος, Στεφάνου, Ζουπάνης και Στιβαχτής.


Νωθρό ξεκίνημα, ανέβηκε σταδιακά
Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε νωθρά το πρώτο σετ, δίνοντας την ευκαιρία στη Βοϊοβοντίνα να προηγηθεί με 17-12, στη συνέχεια όμως ανέβασε την απόδοσή του, περιόρισε τα λάθη, βελτιώθηκε στην άμυνα και μείωσε σε 23-24. Ωστόσο οι Σέρβοι πήραν τελικά το 1ο σετ με 25-23. Η έναρξη του δεύτερου σετ είχε την ίδια εικόνα, με τον Φλάβιο Γκουλινέλι να καλεί αρκετά νωρίς στο δεύτερο τάιμ άουτ. Μετά από αυτό η εικόνα του Ολυμπιακού άλλαξε προς το καλύτερο και με κύριο εκφραστή των επιθέσεων τον Μενέλαο Κοκκινάκη, οι «ερυθρόλευκοι» προηγήθηκαν με 19-17. Στη συνέχεια όμως ο Ολυμπιακός δεν μπόρεσε να διατηρήσει το υπέρ του προβάδισμα με αποτέλεσμα να χάσει και το δεύτερο σετ με 23-25.

Στο τρίτο σετ οι Σέρβοι μπήκαν δυνατά, «χτυπώντας» τον Ολυμπιακό από το κέντρο ενώ και το μπλοκ τους λειτουργούσε πολύ καλά με αποτέλεσμα να προηγηθούν με 19-16. Όμως σε εκείνο το σημείο ανέλαβε δράση ο Λίμπερμαν Αγκάμεζ ο οποίος με διαδοχικούς πόντους κατάφερε να «γυρίσει» το σκορ σε 22-20 για να κερδίσει ο Ολυμπιακός με 25-23 και να μειώσει σε 2-1. Το τέταρτο σετ, ήταν αμφίρροπο με τους Αγκάμεζ και Κοκκινάκη να είναι αυτοί, από τους οποίους έβρισκε λύσεις στην επίθεση ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» προηγήθηκαν με 21-19 όμως δεν ολοκλήρωσαν την προσπάθεια να ισοφαρίσουν στα σετ και να στείλουν το ματς στο τάι μπρέικ. Η Βοϊβοντίνα εκμεταλλευόμενη την καλή λειτουργία του μπλοκ, έφτασε στην επικράτηση με 26-24 και στο τελικό 3-1 καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση στου τουρνουά.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Π (Φλ. Γκουλινέλι): Νταφ, Αβερκίου, Φιλίποφ, Κοκκινάκης, Ρουμελιωτάκης, Αγκάμεζ/ Γκούζντα (λ)
BOIBONTINA (Ν. Οσμάνακ):Ίλισιτς, Πρέμοβιτς, Ράντοβιτς, Σίμιτς, Κουγοιούντινιτς, Πέριτς/ Πέροβιτς (λ), Τοντόροβιτς, Στάνκοβιτς.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ