1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
20-03-2016 00:44

Ανδρεόπουλος: «Μέσα στους στόχους μας»

Ο Παναθηναϊκός νίκησε στο τάι μπρέικ τον Εθνικό Αλεξανδορύπολης και ο προπονητής της ομάδας Δημήτρης Ανδρεόπουλος είπε:
 «Έγινε μεγάλος αγώνας μεταξύ δύο πολύ καλών ομάδων. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τη νίκη αλλά κυρίως από το πάθος και την αγωνιστικότητα που έδειξαν οι παίκτες μου. Η 5η θέση είναι μία θέση εντός των στόχων με τα δεδομένα της εφετινής ομάδας. Ειδικά στο γήπεδο μας κρατήσαμε πολύ καλά και ηττηθήκαμε μόνο από τον ΠΑΟΚ στην πρεμιέρα χωρίς τον κόσμο μας και στο τάι μπρέικ από τον Ολυμπιακό. Αν και ο αγώνας δεν έχει σχέση με το φάιναλ-4 του κυπέλλου που ακολουθεί η νίκη μας κάνει καλό στην ψυχολογία».

Ο προπονητής του Εθνικού Αλεξανδρούπολης Σάκης Μουστακίδης είπε: «Δεν εκμεταλευτήκαμε το προβάδισμα που χτίσαμε με κόπο και κάναμε πολλά λάθη. Το θετικό είναι ότι έγινε ωραίος αγώνας και θα πρέπει να μάθουμε να εκμεταλευτόμαστε τις ευκαιρίες που μας παρουσιάζονται. Αξίζαμε ένα καλύτερο πλασάρισμα».

26 σχόλια

  • Comment Link παο13 Σάββατο, 07 Μαΐου 2016 22:12 posted by παο13

    by posted πρασινη χολη μπορεις να μου πεις γιατι ανακατευεσαι σε ξενα χωραφια οτι στραβα και αναποδα εγιναν εφετος στα τμηματα βολει τα εχουμε επισημανει και χιλιογραψει εδω μεσα πολλες φορες με κινδυνο να γινουμε και κουραστικοι το μονο που θα πω ειναι να μηνξαναγινουν τα ιδια

  • Comment Link Πράσινη Χολή Σάββατο, 07 Μαΐου 2016 17:21 posted by Πράσινη Χολή

    Ξαναλέω. Όταν αποφασίσετε να πάρετε ΚΑΝΟΝΙΚΟΥΣ προπονητές σε γυναίκες και άνδρες τότε να βγείτε και να κριτικάρετε ΚΑΝΟΝΙΚΑ. Έως τότε απλά φάτε τον παπά που σας πουλάνε και μη μιλάτε. Εκτός και αν θέλουν όλοι αυτοί να τρώμε κουτόχορτο απ'αυτό που βλέπουν τα μάτια μας και ακούνε τα αυτιά μας!!! Μέχρι τότε δεν υπάρχει έλεος. Μην ονειρεύεστε ούτε τετράδες, ούτε πρωταθλήματα ούτε τίποτα.

  • Comment Link ΠΑΟ volley Παρασκευή, 06 Μαΐου 2016 10:22 posted by ΠΑΟ volley

    Πολύ φίλε μου, ΠΑΟ μιά ζωή,αλλά δέν έχει νόημα νά δημοσιοποιήσουμε τήν διαφωνία μας.Πάντως όταν ψωνίζεις από ένα μαγαζί παίρνεις ότι έχει.

  • Comment Link παο μια ζωη Πέμπτη, 05 Μαΐου 2016 09:30 posted by παο μια ζωη

    by posted παο volley αμφιβαλλεις σε αυτο που λεω

  • Comment Link ΠΑΟ volley Τρίτη, 03 Μαΐου 2016 19:09 posted by ΠΑΟ volley

    Σε όλους εσάς που πιστεύετε ότι είναι μόνο θέμα μπάτλερ σας εύχομαι και λόγω των ημερών καλή ανασταση

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ