1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
20-03-2016 00:38

Λυκούδης: «Επιτέλους χαμογελάμε»

Με τη νίκη σωτηρίας απέναντι στη Λαμία, ο προπονητής της Παναχαϊκής Γιώργος Λυκούδης είπε:

 

«Επιτέλους μπορούμε να χαμογελάσουμε και να χαρούμε για την παραμονή μας στην κατηγορία. Η ομάδα έπαιξε καλό βόλεϊ και νικήσαμε δίκαια την Λαμία. Είναι σημαντικό που σήμερα νικήσαμε δίνοντας χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες ώστε να χαρούν και αυτοί. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες για την προσπάθεια τους και την διοίκηση για την δική της συνεισφορά και πλέον θα είμαστε χωρίς άγχος στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ». 

O αρχηγός της ομάδας Νίκος Ρουμελιώτης δήλωσε: «Ήμασταν σοβαροί σε όλη την διάρκεια του αγώνα, καλύτεροι από την Λαμία και πήραμε δίκαια τη νίκη πανηγυρίζοντας την παραμονή μας στην κατηγορία. Είμαστε όλοι πολύ χαρούμενοι, η ομάδα έγραψε ιστορία στο βόλεϊ της Παναχαϊκής καθώς κατάφερε να ανανεώσει την παραμονή της στην κατηγορία και αξίζουν συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου, στο προπονητικό τιμ, στους χορηγούς αλλά και σε αυτόν τον υπέροχο κόσμο που ήταν δίπλα μας καθόλη την διάρκεια της σεζόν. Σήμερα θα χαρούμε όμως από αύριο θα ξεκινήσει το χτίσιμο της χρονιάς».   

Ο προπονητής της Λαμίας Πέτιο Ντραγκίεφ είπε: «Κάναμε την προσπάθεια μας υπό δύσκολες συνθήκες αλλά δεν τα καταφέραμε. Οπως και στα προηγούμενα ματς έτσι και σήμερα κάναμε μεγάλη προσπάθεια αλλά όταν έπρεπε να τελειώσουμε τους κρίσιμους πόντους για να πάρουμε τα σετ δεν τα καταφέραμε».

Ο πασαδόρος της Παναχαϊκής και πρώην παίκτης της Παναχαϊκή Νίκος Αγγελόπουλος δήλωσε: «Δυστυχώς δεν καταφέραμε να εκμεταλλευτούμε ορισμένες αστάθειες στην απόδοση της Παναχαϊκής και να πάρουμε κάτι καλό. Παλέψαμε και σήμερα με τα προβλήματα μας, είχαμε απουσίες, ορισμένοι παίκτες έπαιξαν σε άλλες θέσεις και αυτή η προσπάθεια δεν έφτανε για να νικήσουμε τη Παναχαϊκή». 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ