1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
17-01-2016 00:54

Νίκολιτς: «Είχαμε την συγκέντρωση για να πάρουμε τη νίκη»

Ευχαριστημένος από την αντίδραση των παικτών του μετά από την ήττα από τον Ολυμπιακό, εμφανίστηκε ο τεχνικός του Φοίνικα Ντούσκο Νίκολιτς.
«Ήταν από τους αγώνες που πρέπει να κερδίζει μία ομάδα που θέλει να πάει ψηλά. Αντιδράσαμε καλά μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό Παίξαμε καλά στα δύο πρώτα σετ αλλά μετά εκνευριστήκαμε και χάσαμε την αυτοσυγκέντρωση μας που παραλίγο να μας κοστίσει. Ευτυχώς οι παίκτες μου είχαν το μυαλό τους μόνο στον αγώνα και πήραν τη νίκη χωρίς να αρχίσουν τα προβλήματα».

«Μπήκαμε αργά στον αγώνα»

Ο προπονητής της Παναχαϊκής Γιώργος Λυκούδης είπε: «Δυστυχώς και πάλι μπήκαμε πολύ αργά στον αγώνα. Μας "έφυγαν" τα δύο πρώτα σετ και μπήκαμε καλά στο 3ο σετ. Έγινε μεγάλη μάχη στο 3ο σετ αλλά κάναμε μερικά λάθη που δεν έπρεπε ύστερα από την πίεση που μας άσκησε ο Φοίνικας στο σερβίς. Πρέπει να μπαίνουμε από την αρχή δυνατά στους αγώνες. Πρέπει να το δούμε αυτό ενόψει των πιο κρίσιμων αγώνων που έχουμε μπροστά μας όπως είναι αυτό με την Ορεστιάδα».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ