1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
17-01-2016 00:48

Πιάτσα: «Το μυαλό μας στην Ρωσία»

Ο Ρομπέρτο Πιάτσα μίλησε στο osfp.gr για τη νίκη επί της Ορεστιάδας, τονίζοντας πως όλη η ομάδα βρίσκεται σε καλή κατάσταση ενόψει του Ευρωπαϊκού αγώνα με την ρώσικη Σουργκούτ.
«Είχαμε προετοιμαστεί με το σωστό τρόπο για το συγκεκριμένο παιχνίδι και αγωνιστήκαμε με το σωστό τρόπο. Σε γενικές γραμμές είμαι ικανοποιημένος από την εμφάνισή μας σήμερα και από την απόδοση των παικτών μας. Ο Τσουκ ήταν πολύ καλός και ο Έγκλεσκαλνς στην επανεμφάνισή του, ο Ντίμα είναι καλά και οι Σουλτανόπουλος, Σπίνου Κοκκινάκης. Όλη η ομάδα είναι σε καλή κατάσταση. Τώρα κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι στη Ρωσία. Ξέρουμε ότι ο αντίπαλός μας παίζει καλά και είναι δυνατός. Εμείς όμως θα παίξουμε για να πιέσουμε τη Σουγκρούτ και να την φέρουμε σε δύσκολη θέση».

«Τα λάθη μας έκριναν το αποτέλεσμα»

Ο αρχηγός της Ορεστιάδας Δημήτρης Ριζόπουλος είπε: «Ξέραμε από την αρχή ότι ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό. Θέλαμε πρώτα να κάνουμε καλή εμφάνιση για τον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο και τον ευχαριστούμε πολύ. Αλλά για να κάνεις κάτι κόντρα στον Ολυμπιακό θα πρέπει και ο Ολυμπιακός να σε αφήσει και εσύ να πιάσεις τέλεια απόδοση. Σήμερα δεν έγινε κάτι από τα δύο. Ο Ολυμπιακός έπιασε τέλεια απόδοση μας πίεσε πάρα πολύ και εμείς είχαμε μια μέτρια εμφάνιση. Σε αυτά τα παιχνίδια πρέπει να είμαστε χαλαροί και να μην έχουμε άγχος. Τα λάθη μας ήταν πάλι αυτά που έκριναν το αποτέλεσμα. Κοιτάμε πλέον τη δύσκολη συνέχεια και τον αγώνα με την Παναχαϊκή που καίγεται για βαθμούς και έχει πολύ καλή και δύσκολη έδρα».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ