1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
15-11-2015 02:57

Ανδρεόπουλος: «Είναι μόνο ένα τρίποντο»

Ο Παναθηναϊκός σημείωσε την πρώτη του νίκη με το 3-0 κόντρα στη Λαμία για την εξ αναβολής 1η αγωνστική και ο προπονητής της ομάδας, Δημήτρης Ανδρεόπουλος με χιούμορ είπε: 
«Ξεκινήσαμε με νίκη το πρωτάθλημα... Θα προσπαθήσουμε να γίνουμε ακόμα καλύτεροι. Η Λαμία μας πίεσε στο 3ο σετ και αντιδράσαμε σωστά. Είναι μόνο ένα τρίποντο και συνεχίζουμε».

Ο κεντρικός του Παναθηναϊκού Μάκης Κανέλλος είπε: «Είναι μία νίκη που μας βοηθάει κυρίως στην ψυχολογίας μας. Χρειαζομασταν ένα τρίποντο. Η ομάδα μας είναι σε καλό δρόμο και με την βελτίωση της ψυχολογίας θα πάμε καλύτερα. Στο 1ο και στο 3ο σετ επιτέλους κάναμε αυτό που δεν κάναμε τις άλλες φορές, δηλαδή, μετά τον 20ο πόντο να είμαστε αποτελεσματικοί και να τελειώνουμε. Έρχεται δύσκολη συνέχεια. Θα υποδεχτούμε τον Φοίνικα. Θα τους αντιμετωπίσουμε με σοβαρότητα όπως όλες τις ομάδες».

O προπονητής της Λαμίας Θανάσης Κατσίγιαννης είπε: «Σε ορισμένους τομείς παρουσιαστήκαμε βελτιωμένοι αλλά απέχουμε πολύ από αυτό που πρέπει να κάνουμε για να πάρουμε νίκη. Δυστυχώς δε μπορούσαμε να είμαστε αποτελεσματικοί στα κρίσιμα σημεία του 1ου και του 3ου σετ».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ