1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
15-11-2015 02:45

«Συγνώμη από τον κόσμο»

Η Ορεστιάδα γνώρισε άλλη μια ήττα στο γήπεδό της αυτή τη φορά από τον Ηρακλή και ο πρόεδρος της ομάδας Βασίλης Γκιζάνης δήλωσε:
«Ζητάω ένα μεγάλο συγγνώμη από τον κόσμο και για την ήττα και κυρίως για την κακή εμφάνιση που κάναμε απόψε. Ως πρόεδρος του Α.Ο.Ορεστιάδας τους υπόσχομαι πως θα κάνουμε ότι είναι δυνατό για να μην επαναληφθεί αυτή η εικόνα».

Ο αρχηγός της Ορεστιάδας, Δημήτρης Ριζόπουλος είπε: «Αυτά τα παιχνίδια πρέπει να τα κερδίζουμε καθαρά, ιδιαίτερο μέσα στο σπίτι μας και μπροστά στον κόσμο μας. Δυστυχώς ήρθε ακόμα μια άσχημη ήττα με άσχημη εμφάνιση. Πρέπει να δουλέψουμε περισσότερο και να συγκεντρωθούμε γιατί η συνέχεια είναι δύσκολη. Το παιχνίδι κρίθηκε από τα λάθη. Είναι ακόμα αρχή του πρωταθλήματος. Είμαστε νέα και νεανική ομάδα. Είναι στο χέρι μας. Δουλειά, υπομονή. Συγνώμη στον κόσμο και υπόσχομαι ότι θα επανορθώσουμε».

Ο διαγώνιος του Ηρακλή, Νίκος Παλέντζας δήλωσε: «Τίποτα δεν ήταν εύκολο, απλά εμείς κάναμε αυτά που είχαμε μελετήσει αυτή την εβδομάδα. Δεν κάναμε λάθη και φτάσαμε τη νίκη. Δεν υπάρχουν στόχοι, πρέπει να γράφουμε βαθμούς στο κοντέρ. Είμαστε νέα ομάδα και δεν μπορούμε να μιλάμε για στόχους. Δεν θεωρώ ότι έπαιξα πολύ καλά, απλά βοήθησα την ομάδα μου. Όλοι παίξαμε καλά και πήραμε παλικαρίσια νίκη.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ