1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
30-10-2015 21:28

Ανδρεάδης: «Θα κάνουμε... ζημιές», Αγγελόπουλος: «Έχουμε... μαραθώνιο»

Ο Άρης διαθέτει έμπειρους αθλητές και την δεύτερη αγωνιστική θα αντιμετωπίσει τη Λαμία. ο κεντρικός της ομάδας, Ανδρέας Ανδρεάδης τόνισε η ομάδα του θα κάνει... ζημιές.
«Οι πρεμιέρες παντα κρύβουν εκπλήξεις. Η Λαμία θα προσπαθήσει να αιφνιδιάσει και πρέπει να είμαστε έτοιμοι για όλα. Ολη η ομάδα μας βρέθηκε σχετικά αργά. Εδώ και τρεις εβδομάδες μπήκε ο Σωτηρίου. Έχουμε έμπειρους παίκτες που μπορούν να ανταπεξέλθουν σε δυσκολίες. Η ομάδα μας όταν κορυφώσει την απόδοση της θα κάνει πολλές ζημιές σε ομάδες με μεγαλύτερο μπάτζετ και ξένους. Θέλουμε να έχουμε διάρκεια στην απόδοση μας ώστε να περάσουμε άλλες ομάδες που θα αντιμετωπίσουν δυσκολίες και προβλήματα. Πρώτος στόχος είναι η παραμονή και μετά η 8αδα».

Ο πασαδόρος της Λαμίας Νίκος Αγγελόπουλος που επέστρεψε από το κυπριακό πρωτάθλημα και θα σηκώσει το βάρος της ομάδας της Φθιώτιδας είπε: «Θα έχει ενδιαφέρον το νέο πρωτάθλημα. Είναι λογικό να μην υπολογίζουν την ομάδα μας και να μας θεωρούν υποψήφιους για υποβιβασμό γιατί δεν μας έχουν δει, ούτε έχουμε παίξει πολλά φιλικά. Το πρωτάθλημα είναι μαραθώνιος και όχι αγώνας ταχύτητας. Δεν πάμε για τίτλο, αλλά για την παραμονή. Μέσα από το πρωτάθλημα θα προσπαθήσουμε να φορμαριστούμε. Όλες οι ομάδες έχουν δυσκολίες. Δεν έχω εικόνα απ΄ όλες τις ομάδες αλλά από τη μέση της βαθμολογίας και κάτω όλα θα είναι ρευστά και θα κριθούν στην αντοχή και στην συνοχή των ομάδων».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ