1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
30-10-2015 21:10

Εφραιμίδης: «Η έκπληξη του πρωταθλήματος», Νικολάκης: «Σημαντικός παράγοντας η τύχη»

Από τα νέα πρόσωπα του Παμβοχαϊκού είναι ο Νικήτας Εφραιμίδης, αγωνίζεται ως λίμπερο και ως ακραίος και δήλωσε για το ξεκίνημα του πρωταθλήματος


«Αν η ομάδα μας αγωνιστεί χωρίς προβλήματα ίσως να είμαστε μέσα στις ευχάριστες εκπλήξεις του πρωταθλήματος. Έχουμε κάνει πολύ δουλειά και έχουμε καλό σύνολο. Η Κηφισιά έχει πολύ καλή ομάδα και ίσως είναι καλό που την αντιμετωπίζουμε νωρίς διότι αγώνα με τον αγώνα θα γίνεται καλύτερη. Δίνουμε υπόσχεση στον κόσμο του Βραχατίου για μία χρονιά γεμάτη συγκινήσεις και ωραίο βόλεϊ».

Ο αρχηγός και πασαδόρος του Α.Ο.Π.Κηφισιά Δημήτρης Νικολάκης είπε: «Ο παράγοντας τύχη θα παίξει καθοριστικό ρόλο. Δεν έχουμε ακόμα ρυθμό κι ελπίζω να μας πάει το ματς. Από τη μία η καθυστέρηση με την οργάνωση του ΤΑΑ, από την άλλη το αργοπορημένο ξεκίνημα στην προετοιμασία και οι τραυματισμοί μας έφεραν πολύ πίσω. Γενικά το πρωτάθλημα ξεκίνησε αρνητικά με την αναβολή. Ήταν λάθος και δεν έπρεπε να το επιστρέψει η ΕΣΑΠ. Κατά τα λοιπά οι αθλητές, οι προπονητές αλλά και οι ομάδες κάνουν τεράστια υπέρβαση για την δύσκολη εποχή που ζούμε».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ