1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
10-10-2015 01:09

Ένας θα συνεχίσει από τον Εβρο...

Μετά τα διαδοχικά φιλικά που έδωσαν η Ορεστιάδα και ο Εθνικός έφτασε και η ώρα της κρίσης στην πρεμιέρα του Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς». Το εβρίτικο νέρμπι θα κρίνει ποια από τις δύο ομάδες θα περάσει στη Β΄φάση όπου θα περιμένει ο ΠΑΟΚ ή ο Άρης.

Ο αγώνας θα γίνει στο γυμναστήριο «Νίκος Σαμαράς» της Ορεστάδας (10/10, 19.00, Ιωαννίδης, Τσεπκινλής).

Για δεύτερη χρονιά και μάλιστα συνεχόμενη οι δύο ομάδες θα αναμαετρηθούν στη διοργάνωση. Πριν ένα χρόνο ο Εθνικός ήταν πολύ δυνατός και είχε νικήσει στην Ορεστιάδα 3-0, αλλά εφέτος υπάρχει ισορροπία μεταξύ των δύο ομάδων κάτι που φάνηκε και στα φιλικά που έδωσαν μεταξύ τους.

Η Ορεστιάδα θα δώσει το πρώτο εντός έδρας επίσημο ματς και βάζει στόχο την παρθενική πρόκριση στην τελική φάση της διοργάνωσης.

«Γνωριζόμαστε...»

«Γνωριζόμαστε με τον Εθνικό από τα φιλικά αλλά από τότε έχει πάρει νέο διαγώνιο. Είμαστε σε καλή κατάσταση και περιμένω δύσκολο αγώνα. Επιτέλους πλησιάζει η ώρα της δράσης. Θέλουμε να προχωρήσουμε αλλά δεν θέλουμε να πούμε μεγάλα λόγια», είπε ο τεχνικός της Ορεστιάδας Γιόχαν Ίσακσον.

Με Σούλιαγιτς ο Εθνικός

Ο Εθνικος Αλεξανδρούπολης προσπαθεί να βρει τη νέα του αγωνιστική ταυτότητα μετά την έλευση του Μαυροβούνιου διαγώνιου Λούκα Σούλιαγιτς. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν και ο τεχνικός του Εθνικού Σάκης Μουστακίδης δήλωσε:

«Είναι το πρώτο επίσημο παιχνίδι για την ομάδα μου. Δεν είμαστε έτοιμοι. Τώρα μπήκαμε σε τακτική. Η Ορεστιάδα έχει δυνατή ομάδα. Εφέτος είναι ειδική χρονιά για τον Εθνικό και το να σκεφτόμαστε το φάιναλ-4 είναι πολυτέλεια για μας».

1 σχόλιο

  • Comment Link ΕΒΡΙΤΗΣ Σάββατο, 10 Οκτωβρίου 2015 21:47 posted by ΕΒΡΙΤΗΣ

    Δεν πιστεύω να είσαι και σήμερα αγανακτισμένος.... Ο Μουστακίδης έχει περάσει στην ομάδα νοοτροπία νικητή, δεν τον συμπαθώ ιδιαίτερα αλλά αυτό δεν με εμποδίζει στο να παραδεχτώ ότι γνωρίζει καλά το άθλημα και έχει βάλει στόχους που προσπαθεί να τους υλοποιήσει. Πραγματικά χάρηκα που σήμερα είδα τους αδελφούς Δαλακούρα και σε πρωταγωνιστικό ρόλο και τον Κασαμπαλή βασικό πασσαδόρο.Τυχερός ο Εθνικός που τον έχει(Μουστακίδη). Σε αντίθεση με τον ΑΟΟ που εκτός του Λίμπερο και σε κατά συνθήκη βασικού πασσαδόρου (Σκαρλατίδη) έλειπε ο κολομβιανός, όλοι οι άλλοι ήταν ξένοι.Ο Μουστακίδης και η διοίκηση του Εθνικού φαίνεται ότι έχει πλάνο (προώθηση γηγενών παικτών). Ο ΑΟΟ τι πλάνο έχει? Υ.Γ. Τελευταία φορά που ο ΑΟΟ είχε τόσους ξένους έπεσε κατηγορία... Εύχομαι σαν εβρίτης και φίλος του βόλλευ και στις δύο ομάδες του νομού μας τα καλύτερα.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ