1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
10-10-2015 00:23

Στην... εντατική η Κηφισιά

Ζητείται ένα θαύμα στην Κηφισιά για να αντιστραφεί το κλίμα απογοήτευσης που υπάρχει σε όλο το τμήμα και που οδηγούν τους αθλητες στην έξοδο. Το εγχείρημα της ανεξαρτητοποίησης του ΤΑΑ από τον ΑΟ Κηφισιάς έφερε πολλές... μετεγχειρητικές επιπλοκές.

Ακόμα δεν έχουν εξασφαλιστεί τα απαραίτητα δικαιολογητικά για να προχωρήσει η διαδικασία ώστε το ΤΑΑ να πάρει έγκριση και να στείλει το φάκελο του στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού για αδειοδότηση. Η απόσυρση της ομάδας από το Λιγκ Καπ προκάλεσε ανησυχία στους αθλητές.

Ο Χατζηπροδρόμου πήγε ήδη στην ΑΕΚ, οι Χριστοφιδέλης, Στεφάνου ανέβαλαν την υπογραφή των συμβολαίων τους, ένας πρωτοκλασάτος της εξάδας δεν προπονήθηκε τις τελευταίες ημέρες και άλλοι δύο παλι από την εξάδα αναζητούν άλλη ομάδα.

Μέσα σε όλα αυτά έρχεται να προστεθεί η είδηση πως δεν έχει σταλεί το εισιτήριο στον Μπίσετ για να έρθει από την Αγία Λουκία και όπως φαίνεται η μεταγραφή θα ναυαγήσει. Πολλοί είναι εκείνοι που αρχίζουν να ανησυχούν για το μέλλον της Κηφισιάς, ενώ το πιο αρνητικό απ΄όλα είναι το γεγονός ότι παράγοντες και χορηγοί που είχαν υποσχεθεί βοήθειες δεν σηκώνουν καν τα τηλέφωνα...

3 σχόλια

  • Comment Link Κουνάδης Στέλιος. Σάββατο, 10 Οκτωβρίου 2015 12:40 posted by Κουνάδης Στέλιος.

    Υπάρχει άνθρωπος που λέει πως νοιάζεται για το VOLLEY και χαίρεται η ειρωνεύεται τις εξελίξεις? Χωρις να έχει καμμιά σημασία από που προέρχεται και τι ομάδα είναι. Υπάρχει κάποιος? Ας βγεί με το ονομά του και να γράψει. Ναι ναι απειλή είναι. Και δεν λέω πολλά γιατι τώρα που είδα τα σχόλια ξέρω τη συνέχεια και δεν γουστάρω το "μετά Χρηστόν - προφήτης".Η δικιά μας κατάντια καθρεφτίζεται παντού ..... και στο Ελληνικό Volley.

  • Comment Link ΑΟΚΑΡΑΣ Σάββατο, 10 Οκτωβρίου 2015 07:45 posted by ΑΟΚΑΡΑΣ

    Γιορτάζουνε τή διάλυση τής ομάδας εδώ στήν Κηφισιά!!. Βγήκε ανακοίνωση ότι στή σημερινή προπόνηση στό Ζηρίνειο θά γιορταστεί ή διάλυση τής ομάδας καί θά παρευρεθούν οί Γιοβάνοβιτς,Παπαγγελόπουλος,Χριστοφιδέλης,Στεφάνου,καί τά άλλα παιδιά..
    Μάλιστα από καλή πηγή μάθαμε ότι μέ ειδική πτήση έρχεται γιά τή γιορτή καί ό Μπίσετ πού δέν προλαβαίνει τή σημερινή εκδήλωση καί θά είναι στό Ζηρίνειο τή Δευτέρα στήν τελευταία προπόνηση όπου καί θά επαναληφθεί ή γιορτή!!!..
    Είμαστε προσκεκλημένοι όλοι.. Εγώ θά πάω πάντως. Νωρίς γιά νά βρώ καί καλή θέση..
    ΑΟΚΑΡΑΣ.

    Υ.Γ. Θά μοιραστούν στούς παρευρισκόμενους καί τά σωληνάκια τής εντατικής γιά αναμνηστικά απ'ότι λένε.

  • Comment Link ΦΡΕΝΤΟΚΑΠΟΥΤΣΙΝΟΣ Σάββατο, 10 Οκτωβρίου 2015 06:57 posted by ΦΡΕΝΤΟΚΑΠΟΥΤΣΙΝΟΣ

    Μια ομορφη κατασταση δηλαδη. Σαν αυτη της Πετοσφαιρισης 2015 του Κωστακη του κοντομουσατου και του Σαββουλη του γιαλακια. Ρε λετε να εχουμε πρωταθλημα με 10; Ολα πιθανα. Παντως ο προεδρας το ειπε. Η Κηφισια δεν εχει μεγαλο προβλημα. Αντιθετα η Πετοσφαιριση 2015 εχει μεγαλο αφου χρωσταει πολλα. Ακους Κωστακη; Υπαρχουν κι αλλοι πιο πονηροι απο εσας.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ