1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
30-09-2015 15:58

Μαυροβουνιώτης: «Χαίρομαι που επιστρέφω στον αυτοκράτορα»

O Αργύρης Μαυροβουνιώτης, επέστρεψε στον Ηρακλή μετά από 6 χρόνια και μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό Libero για την νέα σελίδα στην καριέρα του.
«Σίγουρα είναι κάτι που το ήθελα πολύ. Με τον Ηρακλή κατέκτησα τίτλους με τις ακαδημίες και έζησα υπέροχες στιγμές. Είναι ο αυτοκράτορας του βόλεϊ και χαίρομαι που επιστρέφω.

Έπαιξε σημαντικό ρόλο η παρουσία του Χρήστου Πάτρα με τον οποίο είχαμε καλή συνεργασία στον Απόλλωνα Καλαμαριάς αλλά και το ότι γνωρίζομαι πολύ καλά με αρκετούς παίκτες του Ηρακλή. Είμαστε από μικροί μαζί».

Για τις εμπειρίες που απέκτησε τα τελευταία έξι χρόνια, τόνισε: «Με βοήθησε πολύ παρουσία μου στην Α1 όλα αυτά τα χρόνια. Μετά την άνοδο που πετύχαμε με τον Επίκουρο αγωνίστηκα μόνο στην Α1 και έχω πλέον παραστάσεις, μου έκανε καλό. Νιώθω πλέον περισσότερο έμπειρος για να βοηθήσω την ομάδα μου».

Όσον αφορά την απόφαση της ΕΕΑ αλλά και το «μπλοκ» από τον ΠΑΣΑΠ, ο Μαυροβουνιώτης είπε: «Σίγουρα μας ανησυχεί, γιατί μπορεί αν η εξέλιξη είναι αρνητική να μείνουμε χωρίς ομάδα. Εμείς όμως δεν το σκεφτόμαστε και προσπαθούμε καθημερινά να δουλεύουμε σκληρά στις προπονήσεις.

Θα ήθελα να δω πάντως αυτό που γίνεται εις βάρους του Ηρακλή από διάφορους φορείς να γίνει και με άλλες ομάδες, όχι μόνον με τον Ηρακλή, να μην είναι επιλεκτική η αντίδραση τους. Πολλές ομάδες έχουν προβλήματα».

Για τη φετινή σεζόν και τους στόχους του, ανέφερε: «Το μόνο σίγουρο είναι ότι δουλεύουμε σκληρά. Είμαστε νέοι, ορεξάτοι, γνωριζόμαστε καλά μεταξύ μας και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για μια καλή σεζόν. Στόχος αρχικά είναι η γρήγορη μας παραμονή και στη συνέχεια όσο το καλύτερο πλασάρισμα στη βαθμολογία».

6 σχόλια

  • Comment Link aoo Παρασκευή, 02 Οκτωβρίου 2015 10:18 posted by aoo

    Empire την πινέζα μπορείς να την βάλεις!!!!!

  • Comment Link vicky st Πέμπτη, 01 Οκτωβρίου 2015 15:39 posted by vicky st

    empire for ever επειδή αυτά που γράφεις τα έχω ξαναδιαβάσει από άτομο που είχε γράψει σε άλλο άρθρο και τότε έγραφε με όνομα και επίθετο θα σου πω να κοιτάς την ομάδα σου γιατί στην πινέζα του χάρτη που λες άλλοι παλεύουν να μαζέψουν τα λάθη άλλων και άλλοι πάνε και φτιάχνουν ομάδα για να έχουν καθαρό ΑΦΜ!!!

  • Comment Link Στέλιος M. Πέμπτη, 01 Οκτωβρίου 2015 15:07 posted by Στέλιος M.

    empire for ever ασχολήσου με την ομάδα σου και άσε τις άλλες!

  • Comment Link empire for ever Πέμπτη, 01 Οκτωβρίου 2015 10:26 posted by empire for ever

    Εχει δίκιο ο Μαυρουβουνιώτης για τις άλλες ομάδες (κάπου ψηλά στην πινέζα του χάρτη) που έχουν τεράστια οικονομικά προβλήματα αλλά οι πρόεδροι τους δεν ασχολούνται με αυτά (έχουν τα κορόιδα που τα στάζουν κανονικά αλλά μέχρι πότε, ενώ δεν ξέρουν ακόμη σε τι λαμόγιο πρόεδρο έχουν πέσει αλλά το ξέρει όλη η πόλη) γι αυτόν έχει προτεραιότητα η ανάπτυξη τρομάρα του !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Comment Link volleyakias Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου 2015 17:47 posted by volleyakias

    Mε ποιους μίλησες και με ποιους υπέγραψες ; Πες μας κι εμάς μας έχει φάει η περιέργεια. Ενα όνομα ρε παιδί μου, ένα όνομα. Η ΕΣΑΠ μήπως ξέρει; Λέω μήπως; Πέρα από το νομικό σύμβουλο -φαντάζομαι- ποιοι κάνουν τις επαφές με τους έχοντες να παίρνουν; Υπάρχει κανείς; Τώρα αν υπάρχει κανείς όχι μετά την αδειοδότηση, αν και όταν βέβαια παρθεί αυτή.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ